Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας σε ετοιμότητα ενόψει κακοκαιρίας

Ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας σε ετοιμότητα ενόψει κακοκαιρίας

Σε ετοιμότητα ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας ενόψει κακοκαιρίας, με προσωπικό ασφαλείας, εκχιονιστικά μηχανήματα και προμήθεια ικανής ποσότητας αλατιού σε συνεργασία με την Περιφέρεια

15
Ιανουαρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε πλήρη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας και αυξημένη κατάσταση επιφυλακής βρίσκεται ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την επερχόμενη κακοκαιρία με την ονομασία «ΛΕΑΝΔΡΟΣ»  που σαρώνει τη χώρα, τα χαρακτηριστικά της οποίας σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική υπηρεσία είναι η  σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, έντονες βροχοπτώσεις, δυνατός αέρας και στις ορεινές περιοχές χιόνια και παγετός.

Συνιστάται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας,   ενημερώνει ότι υπάρχει επάρκεια σε αλάτι ( σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων)   και με το προσωπικό των τεχνικών υπηρεσιών να ευρίσκεται σε αυξημένη κατάσταση ετοιμότητας για να παρέμβει όπου οι συνθήκες το απαιτήσουν.

Επικεφαλείς του γενικού συντονισμού είναι οι Αντιδήμαρχοι Κουτσούρης Χαρίτων και Θεοφάνης Σκέμπρης συνεπικουρούμενοι από τον προϊστάμενο Πολιτικής προστασίας Γιώργο  Μαυρόπουλο.
 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ