Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Π.Ε. Λευκάδας: κακοκαιρία «Λέανδρος»– Τι πρέπει να προσέχουν οι πολίτες

ΕΜΥ
14 Ιανουαρίου 2021 / 12:47
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΛΕΥΚΑΔΑ. Η κακοκαιρία «Λέανδρος» αναμένεται να πλήξει τη χώρα, από σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021 και μέχρι

και τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), και μεταξύ άλλων φέρνει σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, όπου κατά τόπους θα είναι ιδιαίτερα χαμηλή, και χιονοπτώσεις σε μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής χώρας.
Η Πολιτική Προστασία της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους είτε με όχημα είτε πεζή, για την περίπτωση παγετού.
Επισυνάπτονται οδηγίες που πρέπει να ακολουθούν οι πολίτες για την προστασία τους από:

•την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων: https://drive.google.com/file/d/1UgRYs60T31a8BqqZi16dZLItfHlpa8EW/view?usp=sharing

•τις χιονοπτώσεις και τον παγετό: https://drive.google.com/file/d/1cA0YfxjkvvyRVqX8Bl0Y6TPFv18mw7Tc/view?usp=sharing

Περισσότερες λεπτομέρειες και δελτία καιρού στην ιστοσελίδα της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.hnms.gr
Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας, στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (ΓΓΠΠ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.