Ο απολογισμός του Άκη Παγκράτη για το 2020

Ο απολογισμός του Άκη Παγκράτη για το 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το 2020 ο αθλητής ανοιχτής θάλασσας Άκης Παγκράτης συμμετείχε σε 7 αγώνες όπου και βαθμολογήθηκε στους 5 καλύτερους αγώνες

11
Ιανουαρίου / 2021

για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Grand Prix αγώνων Open Water Swim 2020 του Πανελλήνιου Συλλόγου Μαραθώνιας Κολύμβησης Μηχανικών Λέανδρος τo οποίο είναι και ενταγμένο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Global Swim Series. Τα τελικά αποτελέσματα είναι:

1η θέση στη κατηγορία M40-44, χρυσό μετάλλιο, πανελλαδικά σύμφωνα με τη βαθμολογία, σε 24 αγώνες που έλαβαν μέρος στις ελληνικές θάλασσες και λίμνες.
7η θέση γενικής κατάταξης ανδρών ανάμεσα σε 659 κολυμβητές από Ελλάδα και από εξωτερικό που συμμετείχαν σε όλους τους αγώνες πανελλαδικά, όπου και βραβεύεται με δίπλωμα κατηγορίας elite, δηλαδή των 20 καλύτερων κολυμβητών πανελλαδικά για το 2020.

Στην ετήσια βράβευση για το 2020 του Πανελλήνιου Συλλόγου Μηχανικών Μαραθώνιας Κολύμβησης Λέανδρος βραβεύτηκε σύμφωνα με τη βαθμολογία στην:
1η θέση γενικής κατάταξης ανδρών, χρυσό μετάλλιο, σε πανελλήνιο επίπεδο ανάμεσα στα μέλη του συλλόγου ως μέλος του, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Grand Prix OWS 2020.

Οι βραβεύσεις τόσο του Grand Prix OWS 2020 όσο και του συλλόγου Λέανδρος έγιναν διαδικτυακά κοινοποιώντας τα αποτελέσματα και αποστέλλοντας τα διπλώματα ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Μαραθώνιας Κολύμβησης Μηχανικών Λέανδρος κ. Γιάννης Κωτσιόπουλος.