Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αρνητικά τα τεστ του προσωπικού παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών στην Ηγουμενίτσα

παιδικοί
10 Ιανουαρίου 2021 / 16:10

Το προσωπικό των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών έχει υποβληθεί σε προληπτικά test-Covid ύστερα από τη συνεργασία του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. με τον ΕΟΔΥ, το σύνολο των δειγμάτων βρέθηκαν αρνητικά.

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 οι δημοτικοί παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του ΝΠΔΔ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ Δήμου Ηγουμενίτσας θα υποδεχτούν μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αναστολής λειτουργίας, όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτούς, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα για ένα ασφαλές περιβάλλον.
 
Το προσωπικό των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών έχει υποβληθεί σε προληπτικά test-Covid ύστερα από τη συνεργασία του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. με τον ΕΟΔΥ, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά, ενώ το σύνολο των δειγμάτων βρέθηκαν αρνητικά.
 
Την ανακοίνωση υπογράφει η πρόεδρος Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου μαζί με τα μέλη του ΔΣ του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ. εύχονται σε όλους, γονείς, παιδιά αλλά και σε όλο το προσωπικό των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών ένα νέο δημιουργικό ξεκίνημα με υγεία και όλοι μαζί με συνεργασία και θέληση θα προσπεράσουμε την κάθε δυσκολία.