Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εντυπωσιακή υποδοχή Ράμα στην Άγκυρα από τον Ερντογάν τον... μεγαλοπρεπή (video)

αλβανία
06 Ιανουαρίου 2021 / 16:51
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Με έφιππη συνοδεία έφθασε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, στο σημείο όπου έγινε η ανάκρουση των εθνικών ύμνων. Ακόμα και ο επισκέπτης Έντι Ράμα έδειχνε εντυπωσιασμένος!

ΑΓΚΥΡΑ. Ο πρόεδρος Ερντογάν εξαντλώντας όλη τη μεγαλοπρέπεια της εθιμοτυπίας, υποδέχθηκε στην Άγκυρα τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα, την Τετάρτη (6/1).



Σύμφωνα με την επίσημη αλβανική ανακοίνωση, αυτή η επίσκεψη, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο συνεργασίας μεταξύ των δύο κυβερνήσεων. Κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης, θα υπογραφούν σημαντικές συμφωνίες στο πλαίσιο της στρατηγικής εταιρικής σχέσης μεταξύ Αλβανίας και Τουρκίας. Τον πρωθυπουργό Ε. Ράμα, συνοδεύουν μέλη του αλβανικού, υπουργικού συμβουλίου.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.