Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναλώσιμα και τρόφιμα από την ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Κέρκυρας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

ΝΟΔΕ Κέρκυρας
22 Δεκεμβρίου 2020 / 16:34

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζοντας την δράση κοινωνικής προσφοράς της, η ΔΕΕΠ Κέρκυρας σήμερα παρέδωσε σε εκπροσώπους του «Κοινωνικού Παντοπωλείου»

της Ιεράς Μητρόπολης Κέρκυρας, Παξών & Διέπονταν Νήσων αναλώσιμα και τρόφιμα, τα οποία συγκέντρωσε, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

Εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης παρέστησαν και παρέλαβαν τα πράγματα ο πατήρ Σπυρίδων Μάνδυλας και η Υπεύθυνη του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Έφη Χαϊντάρη. Υπεύθυνη της συλλογής των πραγμάτων αυτών ήταν, η Υπεύθυνη του Τομέα Γυναικών της ΔΕΕΠ κ. Άννα Γούση.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γιάννης Κοντός σημειώνει: «Οι δράσεις αυτές είναι πολύ σημαντικές και για εμάς μεγάλη προτεραιότητα, ειδικά στην εποχή αυτή, που λόγω της πανδημίας και της οικονομικής ύφεσης, υπάρχει μέρος της κοινωνίας που αγωνίζεται για τα στοιχειώδη.

Η ενίσχυση του κοινωνικού συνόλου και ειδικά των φορέων με σημαντικότατο κοινωνικό έργο, όπως το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» της Μητρόπολης μας, είναι βασικός μας στόχος. “Θα συνεχίσουμε τις πρωτοβουλίες αυτές μέσα στο επόμενο διάστημα των εορτών, αφού πιστεύουμε ότι πραγματικά η αλληλεγγύη είναι μεγάλη αξία και πρώτιστη προτεραιότητα.

Καλές γιορτές σε όλους και μακάρι το νέο έτος να βρει όλους μας υγιείς»