Στις 19 Ιανουαρίου η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ

Στις 19 Ιανουαρίου η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ

ΑΘΗΝΑ. Οι εκλογές της ΕΠΟ που έχουν προκαλέσει μεγάλο ντόρο και έπρεπε να γίνουν ως το τέλος του 2020,

18
Δεκεμβρίου / 2020

για μια ακόμη φορά παίρνουν αναβολή, αφού με την κατάσταση στη χώρα δεν μπορούν να βρεθούν οι αντιπρόσωποι των Ενώσεων για να κάνουν τη Γενική Συνέλευση και να ψηφίσουν.
Έτσι για μια ακόμη φορά η Γ.Σ. της ΕΠΟ αναβάλλεται και με ανακοίνωσή της την Παρασκευή 18/12 αναφέρει ότι θα γίνει στις 19/1/2021. Επίσης η Ομοσπονδία πέρα των άλλων που αναφέρει η ανακοίνωση της Παρασκευής, ενημερώνει ότι θα ενισχύσει οικονομικά με 5.000€ σε κάθε Ένωση.
Η ανακοίνωση: «Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κι έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

  • Ματαιώνεται η προγραμματισμένη για τις 29 Δεκεμβρίου 2020 Έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση, για λόγους ανωτέρας βίας και ειδικότερα λόγω της επιβολής των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, για το διάστημα έως τις 7 Ιανουαρίου 2021. Η Έκτακτη Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας θα διεξαχθεί στις 19 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 10.00, στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης. Με την ίδια απόφαση εξουσιοδοτήθηκε επίσης η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων να λάβει τις απαραίτητες αποφάσεις σε περίπτωση επέκτασης της ισχύος των προαναφερθέντων μέτρων.
  • Εγκρίθηκε η έκδοση 2020 του κανονισμού αδειοδότησης της ΕΠΟ
  • Παρέχεται έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 5.000 ευρώ έως το τέλος του 2020, έναντι της τακτικής τους επιχορήγησης, σε όλες τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ