Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σβηστά τα φώτα της εθνικής οδού στο σημείο του θανατηφόρου τροχαίου

θανατηφόρο
01 Δεκεμβρίου 2020 / 21:39
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Πρόκειται για τον Σπύρο Κ., που σύμφωνα με αυτόπτες, προσπάθησε να περάσει απέναντι, στο ρεύμα προς την πόλη, περίπου στο ύψος της έκθεσης επίπλου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο, γύρω στις 8, το βράδυ της Τρίτης, ένας 14χρονος, στην ε.ο. Παλαιοκαστρίτσας.

Πρόκειται για τον Σπύρο Κ., που σύμφωνα με αυτόπτες, προσπάθησε να περάσει απέναντι, στο ρεύμα προς την πόλη, περίπου στο ύψος της έκθεσης επίπλων.

Η σύγκρουση με διερχόμενη μοτοσικλέτα, ο οδηγός της οποίας, πιθανότατα αιφνιδιάστηκε και ίσως δεν τον είδε έγκαιρα, αποδείχθηκε μοιραία.

Μάταια το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, που έσπευσε, προσπάθησε να τον κρατήσει στη ζωή. Οι προσπάθειες αποδείχθηκαν άκαρπες και στο νοσοκομείο. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε κι αυτός στο νοσοκομείο.

Στο σημείο, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, τα φώτα της ε.ο. είναι σβηστά ενώ μάρτυρες λένε πως και τα ρούχα του άτυχου μικρού ήταν σκούρα.

Το enimerosi.com εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους φίλους του.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.