Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η παρουσία της Κέρκυρας στην πανελλαδική απεργία - Το μήνυμα του Σταμάτη Πελάη (video - photos)

Απεργία
26 Nov 2020 / 11:30

Αυξημένα τα αστυνομικά μέτρα και οι έλεγχοι, τόσο περιμετρικά του Εργατικού Κέντρου, όσο και στις εισόδους της πόλης από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (26/11)

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Αυξημένα είναι τα αστυνομικά μέτρα και οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. στην πόλη της Κέρκυρας από νωρίς το πρωί της Πέμτπης 26 Νοεμβρίου, λόγω της συμμετοχής συνδικαλιστικών φορέων στην πανελλαδική 24ωρη απεργία.

Μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν συμβολική συγκέντρωση στην πλατεία Σαρόκο τηρώντας τις αποστάσεις και όσα προβλέπονται στα υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού.



Πρέπει να σημειωθεί ότι περιμετρικά του κτηρίου του Εργατικού Κέντρου υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία από νωρίς, με τους ελέγχους για άσκοπη μετακίνηση ή μη χρήση μάσκας να είναι συχνοί στους περαστικούς.



Υπογραμμίζεται ότι από νωρίς το πρωί σήμερα (26/11) υπάρχει αυξημένη επιτήρηση και έλεγχος στις εισόδους της πόλης και στις Ε.Ο. Λευκίμμης και Παλαιοκαστρίτσας.



Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας, Σταμάτης Πελάης, μίλησε στο enimerosi.com για τη συμμετοχή της Κέρκυρας στη σημερινή πανελλαδική 24ωρη απεργία και για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των εργαζόμενων.









* Φωτογραφίες & video:  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ