Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οκτώ θέσεις parking για άτομα με αναπηρία στο λιμάνι της Κέρκυρας

ΑμεΑ
24 Nov 2020 / 10:24

Παραχώρηση 8 θέσεων parking από τον Ο.Λ.ΚΕ., με τον Δ/νοντα Σύμβουλο του Οργανισμού, Σπύρο Ζερβόπουλο, ν΄ ανταποκρίνεται στο αίτημα του εκπροσώπου της Ε.Σ.ΑμεΑ, Σπύρου Ζουμπουλίδη

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑμεΑ).  Οκτώ θέσεις parking για τις ανάγκες των ατόμων με αναπηρία παραχωρήθηκαν στο λιμάνι της Κέρκυρας, όπως ενημερώνει με σχετική ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Κέρκυρας.



Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας ανακοινώνει πως ύστερα από αίτημα του και με πρόταση του προέδρου και μέλους του δ.σ. χρηστών Λιμένα Κέρκυρας, Σπύρο Ζουμπουλίδη ως εκπροσώπου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, παραχωρήθηκαν 8 θέσεις στάθμευσης για άτομα με αναπηρία στο λιμάνι της Κέρκυρας, οι οποίες θα διευκολύνουν σημαντικά  την κινητικότητα και προσβασιμότητα των ατόμων αναπηρία.

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία και ο  Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας ευχαριστεί θερμά τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένα Κέρκυρας, Σπύρο Ζερβόπουλο, για την άμεση ανταπόκριση του αιτήματος και για τη μέχρι τώρα αγαστή συνεργασία και προσφορά».