Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Από Κέρκυρα σε κομβικούς προορισμούς απ΄ ευθείας με την Aegean

αεροπλάνο
21 Nov 2020 / 16:42
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Τριαντατρία (33) νέα ταξίδια το 2021 για Κέρκυρα, Μύκονο, Σαντορίνη, Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη. Από τον Μάιο του 2021, προεξοφλώντας τη δυναμική επανεκκίνηση ταξιδιών και τουρισμού.

ΑΘΗΝΑ. Η απ' ευθείας αεροπορική σύνδεση με ευρωπαϊκούς κόμβους αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη ισχύ στο διεθνές αεροδρόμιο της Κέρκυρας, αυξάνοντας τις ταξιδιωτικές επιλογές, διευρύνοντας την αξία του νησιού και ως προορισμό και ως συγκοινωνιακό κόμβο.

Σύμφωνα μάλιστα με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα στις αερομεταφορές, www.anna.aero, προγραμματίζονται επτά τέτοιες πτήσεις από Κέρκυρα και Ηράκλειο, από οκτών για Μύκονο και Σαντορίνη και τρεις από Θεσσαλονίκη. Η στρατηγική αυτή κίνηση της εταιρείας αναμένεται να προκαλέσει ανταγωνιστικές κινήσεις από άλλες αεροπρικές εταιρείες που εξυπηρετούν την Κέρκυρα και τους άλλους προορισμούς.

Εικοσιεπτά από τα νέα αυτά ταξίδια, προβλέπεται να εξυπηρετούνται με πτήσεις δυο φορές την εβδομάδα, από την πρώτη μέρα. Με την πρόβλεψη να αυξάνονται όσο θα μεγαλώνει ο ανταγωνισμός και η κίνηση.

Τα νέα ταξίδια
 
Κέρκυρα – Λονδίνο Γκάτουικ 1 Μαΐου 
Κέρκυρα – Λυών 8 Μαΐου 
Κέρκυρα – Μιλάνο Μαλπένσα 4 Ιουνίου 
Κέρκυρα – Μόσχα Domodedovo 4 Μαΐου 
Κέρκυρα – Παρίσι CDG 2 Μαΐου 2 
Κέρκυρα – Ρώμη Fiumicino 4 Ιουνίου 
Κέρκυρα – Βενετία 3 Ιουνίου
 
Πολλές αγορές εξυπηρετήθηκαν και στο πρόσφατο παρελθόν από την Aegean
 
Κέρκυρα - Μιλάνο Μαλπένσα (2012-2013)
Κέρκυρα - Παρίσι CDG (2015, 2020)
Κέρκυρα - Ρώμη Φιουμιτσίνο (2012-2015)
 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.