Στην Επιτροπή Εμπορίου της Βουλής ο Αυλωνίτης για την ιδιωτικοποίηση της Υ.Π.Α.

Στην Επιτροπή Εμπορίου της Βουλής ο Αυλωνίτης για την ιδιωτικοποίηση της Υ.Π.Α.

«Η Αεροναυτιλία, ο Έλεγχος Εναέριας Κυκλοφορίας, το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό της και τα συστήματά της είναι και πρέπει να παραμείνουν περιουσία του Δημοσίου, με περαιτέρω αύξηση της χρηματοδότησης τους», επισημαίνει ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

21
Νοεμβρίου / 2020

ΑΘΗΝΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ).  Στην Επιτροπή Εμπορίου & Παραγωγής της Βουλής τοποθετήθηκε ο Βουλευτής Κέρκυρας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Τουρισμού ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξανδρος Αυλωνίτης, σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις και την πιθανή ιδιωτικοποίηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, έναν φορέα κρίσιμο για την εθνική ασφάλεια.

Η Αεροναυτιλία, ο Έλεγχος Εναέριας Κυκλοφορίας, το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό της και τα συστήματά της είναι και πρέπει να παραμείνουν περιουσία του Δημοσίου, με περαιτέρω αύξηση της χρηματοδότησης τους.

Αναφερόμενος στην σημερινή κατάσταση της Υ.Π.Α. ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης κάλεσε τους αρμόδιους να έρθουν να δουν μόνοι τους τονίζοντας:

«Για δείτε ποια είναι η κατάσταση στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Για ελάτε, όπως πήγα εγώ χτες ή προχτές στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας, ποια είναι η κατάντια των μηχανημάτων. Γελάνε οι γύρω-γύρω από εμάς χώρες στο τι ακριβώς βρίσκεται η κατάσταση και τα χρήματα αυτά, θυμάστε την εταιρεία «Αίολος»; Θυμάστε τα 350 εκατομμύρια;»