Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μαγνητοσκοπημένη φέτος η πανηγυρική συναυλία για τα 130 χρόνια της Μάντζαρος

ΦΕΜ
09 Nov 2020 / 12:08

Η «Φιλαρμονική Μαντζαρος», ενημερώνει ότι λόγω των απαγορευτικών μέτρων, η φετινή πανηγυρική συναυλία για την 130η επέτειό της, δεν θα πραγματοποιηθεί

ΚΕΡΚΥΡΑ (Φ.Ε.Μ.). Η «Φιλαρμονική Εταιρεία Μαντζαρος», επιθυμεί να ενημερώσει τις Κερκυραίες και τους Κερκυραίους, ότι λόγω των απαγορευτικών μέτρων που επεβλήθησαν από την Πολιτεία για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η φετινή πανηγυρική της συναυλία για την 130η επέτειο από την ίδρυση της, που είχε προγραμματιστεί για το Σαββατο 14/11/2020 στο Δημοτικό Θέατρο, δεν θα πραγματοποιηθεί.

Αντ’ αυτής όμως, θα προβληθεί από τους δυο τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς «Corfu Tv» και «Start media» την ίδια ημέρα, η γενική δοκιμή του μουσικού μας σώματος για την συναυλία αυτή, που μαγνητοσκοπήθηκε την παραμονή των απαγορεύσεων, για το σκοπό αυτό.

Όπως ενημερώνει ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Ιωάννης Τριβυζάς, θα προβληθεί επιπλέον και ειδικό αφιέρωμα για την ίδρυση της Φιλαρμονικής, στο οποίο πρωταγωνιστές θα είναι παλαιά στελέχη και παλαιοι μουσικοί της ΦΕΜ.

Η Φιλαρμονική θα εκδώσει εγκαίρως και νέο δελτίο τύπου, με το οποίο θα ενημερώνει για τις αντίστοιχες ώρες προβολής.