Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο κορωνοϊός χτύπησε και τον Αχιλλέα Νυμφών

Τοπικά πρωταθλήματα
05 Nov 2020 / 18:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο κορωνοϊός αναπόφευκτα έχει εισβάλει και στο ποδόσφαιρο της Κέρκυρας, με τέσσερις ομάδες

να έχουν επίσημα ανακοινώσει τουλάχιστον από ένα κρούσμα. Αρχικά στον Αστέρα Πετριτή και στον Κάβο, χωρίς κάποια αναβολή αγώνα, αφού με βάση τους κανονισμούς, για τους οποίους είχε έγκαιρα ενημερώσει η ΕΠΣΚ, θα έπρεπε να υπάρχουν τρία τουλάχιστον κρούσματα για να αναβληθεί παιχνίδι. 
Την περασμένη εβδομάδα στον Εθνικό Περουλάδων τα κρούσματα ήταν πάνω από τρία με αποτέλεσμα το ματς με την ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων να αναβληθεί. Επιπλέον στον Αχιλλέα Νυμφών, από το βράδυ της Τετάρτης 4/11 υπήρξε ενημέρωση ότι βρέθηκε στην ομάδα επιβεβαιωμένο κρούσμα και αναβλήθηκαν οι προπονήσεις μέχρι νεοτέρας. Να σημειώσουμε ότι το γήπεδο χρησιμοποιείται και από την Ακαδημία του Αχιλλέα, αλλά και από τον Ηρακλή Σφακερών.
Η αναστολή των πρωταθλημάτων για έναν μήνα, βοηθάει ώστε να γίνουν απολυμάνσεις και να μπει όλη η ομάδα σε καραντίνα, αφού σίγουρα υπήρξε επαφή με τα υπόλοιπα άτομα της ομάδας. 

Η ανακοίνωση του Αχιλλέα: “Λόγω επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19 στην ομάδα μας, ανακοινώνουμε την αναστολή προπονήσεων μέχρι νεοτέρας. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση με την επαναλειτουργία της ομάδας. Η ομάδα μας θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση απολύμανση του γηπέδου και των αποδυτηρίων».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια