Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η κλήρωση και οι ημερομηνίες που δεν θα ισχύσουν

Κύπελλο ΕΠΣΚ
04 Nov 2020 / 17:16
Σπύρος Πίκουλας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αναστολή όλων των αγώνων των πρωταθλημάτων των ΕΠΣ από την ΕΠΟ περιλαμβάνει φυσικά και τους αγώνες

για το κύπελλο. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στον Νοέμβριο δεν θα γίνει κανένα παιχνίδι από τα προγραμματισμένων για το κύπελλο της ΕΠΣΚ η οποία ενημέρωσε και για την κλήρωση και για το πρόγραμμα της 2ης φάσης.
Έτσι μπορεί να όρισε για το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Νοεμβρίου 14 αγώνες, αλλά σίγουρα θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για το πότε θα γίνουν, κάτι που θα εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας και τα μέτρα για την αντιμετώπισή του. Εφόσον θα πρέπει να ανασταλούν τρεις τουλάχιστον αγωνιστικές των τοπικών πρωταθλημάτων, θα οριστούν οι νέες ημερομηνίες αμέσως μετά την άρση των μέτρων.
Να σημειώσουμε ότι στη φάση αυτή θα έχουμε μονούς αγώνες και αν χρειαστεί, θα ακολουθήσει παράταση και πέναλτι. Στην επόμενη φάση θα προστεθούν οι δυο της Γ΄ Εθνικής, ΑΕΛ και ΟΦΑΜ.
Σπύρος Πίκουλας

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια