Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβολή αγώνων των ομάδων των Ιωαννίνων

Μπάσκετ
29 Οκτωβρίου 2020 / 18:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΕΣΚΑΒΔΕ αποφάσισε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο να αναβάλλει όλους τους αγώνες των ομάδων από τα Ιωάννινα,

λόγω κορονοϊού και της επικρατούσας κατάστασης στην πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Η ανακοίνωση: «Μετά την ενημέρωση της 27ης Οκτωβρίου από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων περνά σε επίπεδο αυξημένου συναγερμού από την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑΒΔΕ, αναβάλλει όλους τους προγραμματισμένους αγώνες του διημέρου 31/10 – 1/11, των ομάδων της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων».

Αυτό για τις ομάδες της Κέρκυρας σημαίνει ότι, για το πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΒΔΕ οι αγώνες Ιόνιος – Θρύλος Ιωαννίνων και ΑΣ Μολοσσών – Κερκυραϊκός δεν θα γίνουν.
Επίσης η ΕΣΚΑΒΔΕ κάλεσε στην προπόνηση επιλογής αθλητών για το μεθεπόμενο Σάββατο εφτά Κερκυραίους. Στην ηλικία των γεννηθέντων το 2006 κλήθηκαν οι Ρίζος και Κουλούρης του Κερκυραϊκού, ο Βλάσσης του Φαίακα και οι Κατσαρός και Τσιλιμπάρης του Ναυσίθοου. Στην κατηγορία των γεννηθέντων το 2007 κλήθηκαν οι Πετρόπουλος και Παγκρατιώτης του Κερκυραϊκού.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια