Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συναυλία μουσικού σώματος της Φ.Ε. Μάντζαρος στο Δημοτικό Θέατρο

Δημοτικό Θέατρο
23 Οκτωβρίου 2020 / 09:54
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το μουσικό σώμα της «Φιλαρμονικής Εταιρείας Μάντζαρος», θα πραγματοποιήσει

συναυλία στο Δημοτικό Θέατρο το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, στις 8.30 μ.μ.
Η συναυλία εντάσσεται στους τριήμερους εορτασμούς, που θα διαρκέσουν από 23 έως 25 Οκτωβρίου 2020, κατά τους οποίους θα τιμηθεί στην Κέρκυρα η μνήμη του Ολοκαυτώματος, στο πλαίσιο δράσεων της Διεθνούς Συμμαχίας Μνήμης του Ολοκαυτώματος (I.H.R.A.), υπό Γερμανική, φέτος, προεδρία και πραγματοποιείται, με την στήριξη της Πρεσβείας της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.
Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει διεθνείς μελωδίες σχετικές με τον σκοπό για τον οποίον γίνεται η συναυλία.
Σολίστες θα είναι οι Μαριάντζελα Χατζησταματίου - Σοπράνο, Harland Hendrichs - κλαρινέτο και Δημήτρης Άργυρος κλαρινέτο.
Το Μουσικό Σώμα θα διευθύνει ο Αρχιμουσικός της ΦΕΜ κ. Σωκράτης Άνθης.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη με προσκλήσεις. Ο επιτρεπόμενος αριθμός θεατών στο Δημοτικό Θέατρο είναι 300 άτομα (50% της χωρητικότητας του, κατά την ισχύουσα διάταξη νόμου), και γι’ αυτόν τον λόγο, θα παρέχονται αντίστοιχες προσκλήσεις στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου, την ίδια ημέρα 24/10/2020, από ώρες 7μμ έως 8μμ, προς αποφυγή συνωστισμού.
Στην συναυλία θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα σχετικά με την πρόληψη διασποράς του κορονοϊού, αποστάσεις, μάσκα, αντισηψία κλπ.
Τέλος, ενημερώνουμε, ότι η συναυλία αυτή, θα μεταδοθεί απευθείας από τα δυο τοπικά Κερκυραϊκά τηλεοπτικά κανάλια “Corfutv” και “Start Media”, απ’ όπου όλοι θα μπορούν να την παρακολουθήσουν.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.