Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τη Δευτέρα η 6η Αιμοδοσία του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας

Αιμοδοσία
22 Οκτωβρίου 2020 / 12:46

Από τις 10:30 έως τις 13:00 της 26ης Οκτωβρίου, στον πεζόδρομο της Ευγ. Βουλγάρεως, ο Δήμος σε συνεργασία με την Equal Society διοργανώνουν για 6η φορά εθελοντική αιμοδοσία

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ).  Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων σε συνεργασία με την «Equal Society - Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών» διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία, την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου, από τις 10:30 έως τις 13.00, στο νέο πεζόδρομο επί της Ευγενίου Βουλγάρεως.

Λόγω της αυξημένης ζήτησης σε αίμα παρακαλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες να δώσουν δέκα λεπτά από τη ζωή τους, δίνοντας ζωή, δίνοντας αίμα, ενισχύοντας  την Τράπεζα Αίματος του Δήμου.

Η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιείται στο πλαίσιο της δημιουργίας παρακαταθήκης αίματος για την αντιμετώπιση των αναγκών των κατοίκων μας, αλλά και της ανάπτυξης του πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς.

Η αιμοδοσία απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να δώσετε αίμα. Το έμπειρο ιατρο-νοσηλευτικό προσωπικό της μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας θα πραγματοποιήσει τις αιμοληψίες.

Οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες, κάντε και εσείς το πολυτιμότερο δώρο: χαρίστε ζωή!