«Λουκέτο» στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαρικών Σωματείων Κέρκυρας λόγω κορωνοϊού

«Λουκέτο» στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαρικών Σωματείων Κέρκυρας λόγω κορωνοϊού

Βρέθηκε μέλος της διοίκησης της ΕΠΣΚ θετικό στον covid-19

20
Οκτωβρίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Αιφνιδιάστηκαν κάποιοι αντιπρόσωποι σωματείων που πήγαν σήμερα, Τρίτη 20 Οκτωβρίου, λίγο μετά το μεσημέρι για να τακτοποιήσουν εκκρεμότητες στα γραφεία της ΕΠΣ Κέρκυρας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Και αυτό γιατί βρισκόταν εκεί συνεργείο του ΕΟΔΥ για να πάρει δείγμα και από την υπάλληλο της Ένωσης.

Οι πληροφορίες λένε ότι μέλος του Δ.Σ. βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό, οπότε λογικό είναι να εξεταστεί και η υπάλληλος, αφού έρχεται σε επαφή μαζί του.

Τα γραφεία της ΕΠΣΚ θα μείνουν κλειστά για ευνόητους λόγους, τουλάχιστον ως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με άτομα της διοίκησης, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι μέλλει γενέσθαι, αφού μόλις πριν λίγες ώρες διαπιστώθηκε το γεγονός. Όλα όμως δείχνουν ότι με κλειστά τα γραφεία όλη την εβδομάδα και με άτομα (όπως μέλη του Δ.Σ. και η υπάλληλος του γραφείου) που πρέπει να μπουν σε υποχρεωτική καραντίνα κάποιων ημερών (ανάλογα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ), πάμε για αναβολή των αγώνων τουλάχιστον αυτού του Σαββατοκύριακου.

Την ώρα που γράφουμε το θέμα δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την Ένωση, πράγμα που σημαίνει ότι είναι δική μας εκτίμηση για αναβολή των αγώνων. Επίσης γνωστό έγινε το όνομα του μέλους που βρέθηκε θετικό, αλλά δεν είναι επίσημο και δεν το αναφέρουμε.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ