Πρεμιέρα για ΑΕΛ, ΑΟΚ Κέρκυρα και ΟΦΑΜ

Πρεμιέρα για ΑΕΛ, ΑΟΚ Κέρκυρα και ΟΦΑΜ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επιτέλους σέντρα στη Γ΄ Εθνική, όπου στον 5ο όμιλο μετέχουν οι τρεις ομάδες της Κέρκυρας. Η καθυστερημένη ένταξη του ΑΟΚ Κέρκυρα,

16
Οκτωβρίου / 2020

έδωσε μια εβδομάδα αναβολή στην πρεμιέρα, αλλά την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα.
Η ΑΕ Λευκίμμης θα παίξει εκτός έδρας με τον Αχέροντα στο Καναλάκι, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού ο αντίπαλος έχει ενισχυθεί πάρα πολύ και πάει για πρωτάθλημα. Όμως η ΑΕΛ είναι έμπειρη, αφού για 4η συνεχόμενη χρονιά θα αγωνιστεί στην κατηγορία και έχει καλή ομάδα για να διεκδικήσει τη νίκη.
Ο νέος στην κατηγορία ΟΦΑΜ, θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Καστοριάς Μ. Αλέξανδρο στον Αγ. Ματθαίο και θα κυνηγήσει το τρίποντο, εκμεταλλευόμενος τη δυνατή του έδρα.
Από την άλλη ο ΑΟΚ Κέρκυρα μπαίνει στο πρωτάθλημα εντελώς ανέτοιμος, αφού μόλις την περασμένη Παρασκευή μαζεύτηκε κομμάτι των παικτών και ξεκίνησαν προπονήσεις, αλλά με μία ή δυο προπονήσεις δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστική η ομάδα. Δυστυχώς η ΕΠΟ δεν έκανε δεκτό το αίτημα για να ξεκινήσει δυο εβδομάδες αργότερα ο ΑΟΚΚ ώστε να μπορέσει να προετοιμαστεί. Έτσι θα πάει στο Αγρίνιο να παλέψει και αυτό που θα μετρήσει πάνω από όλα είναι να μην έχει τραυματισμούς, αφού ο κίνδυνος σε ανέτοιμους ποδοσφαιριστές είναι μεγάλος.
 
Το πρόγραμμα (1η αγωνιστική)
 
Θύελλα Κατσικά – Αναγέννηση Άρτας
Παναγρινιακός – ΑΟΚ Κέρκυρα
ΟΦΑΜ – Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας
Κτηνοτροφικός Αστέρας – Τηλυκράτης
Πρέβεζα – Θύελλα 2015
Αχέρων Καναλακίου – ΑΕ Λευκίμμης
Μεσολόγγι – Αμβρακικός Λουτρού

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ