Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο Άκης Γεωργίου προπονητής στον Κερκυραϊκό

Μπάσκετ
16 Οκτωβρίου 2020 / 19:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Άκης Γεωργίου έχει αναλάβει πολλές φορές να οδηγήσει μια ομάδα στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ και αυτήν τη φορά

κλήθηκε να αναλάβει τον Κερκυραϊκό μετά την ήττα της 1ης αγωνιστικής στη Φιλιππιάδα. Μάλιστα θα είναι στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι που θα δώσει το Σάββατο κόντρα στον Πρωτέα.
Η ανακοίνωση του ΚΓΣ: «Τα μέλη του Δ.Σ του Κερκυραϊκού Γ.Σ καλωσορίζουμε τον Θεόδωρο Γεωργίου στις τάξεις του συλλόγου, ο οποίος αποδεχόμενος την πρόταση της ομάδος, αναλαμβάνει από την 16η Οκτωβρίου επισήμως ως προπονητής την ανδρική ομάδα του τμήματος καλαθοσφαίρισης. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθειά του και υποσχόμαστε ομόφωνα στήριξη και βοήθεια για την επίτευξη του βέλτιστου αποτελέσματος.
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον Κωνσταντίνο Κάντα για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ανδρική ομάδα καθώς επίσης και για την άψογη συνεργασία μεταξύ μας.
Σεβόμενοι ομόφωνα την επιθυμία του να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην ανάπτυξη και βελτίωση των τμημάτων υποδομής επισημαίνουμε οτι συνεχίζουμε με τον κ. Κάντα, από κοινού και απρόσκοπτα, τη συνεργασία στην προσπάθεια και το πλάνο που σχεδιάστηκε και ξεκίνησε να υλοποιείται από πέρυσι στα τμήματα των υποδομών».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια