Εκτός Φάιακα Trpchevski και Onchev

Εκτός Φάιακα Trpchevski και Onchev

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν τον Ιανουάριο ήρθε στον Φαίακα, ο 24χρονος Σκοπιανός Toshe Onchev για να ενισχύσει την ομάδα στη θέση του πλέι μέικερ,

15
Οκτωβρίου / 2020

έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στη Handball Premier και να βοηθήσει τον Φαίακα, αλλά τελικά δεν αποδείχτηκε κάτι ξεχωριστό. Παρόλα αυτά είχε το ελαφρυντικό της προσαρμογής και αυτός ήταν και ο λόγος που το καλοκαίρι η ομάδα τον κράτησε στις τάξεις της, ελπίζοντας ότι κάνοντας και την προετοιμασία μαζί της, αλλά και προσαρμοζόμενος στις συνθήκες, θα βελτιωνόταν και θα βοηθούσε. Όμως μετά από 5 αγωνιστικές, κολυμπούσε σε ρηχά νερά και η ομάδα αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία μαζί του, με αποτέλεσμα να είναι ήδη παρελθόν, ενώ έχει φύγει και από το νησί.
Ο επίσης 24χρονος Σέρβος Stefan Trpchevski που ήρθε για να ενισχύσει την ομάδα στη θέση του Δ. ίντερ, είχε καλές συστάσεις και η ομάδα περίμενε να βοηθήσει. Όμως ούτε αυτός έπεισε με την παρουσία του και είναι επίσης εκτός ομάδας και εκτός Κέρκυρας. Ίσως να μην του έφτανε ο χρόνος προσαρμογής, αλλά η ομάδα μετά το πολύ άσχημο ξεκίνημα με τρεις ήττες και μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα, κοιτάει πως θα μαζέψει βαθμούς και θα πορευτεί προς το παρόν με τους υπόλοιπους 18 που έχει στο ρόστερ της. Αν, όπως λένε οι πληροφορίες, επιστρέψει ο Γιώργος Κολοβός, θα είναι πολύ θετικό, αφού είναι παιδί της ομάδας και η αξία του είναι εγνωσμένη.
Έτσι για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας ο Νίκος Πέρρος δεν θα έχει τους δυο ξένους, υπάρχει όμως πίστη ότι η ομάδα θα ξεπεράσει το ψυχολογικό βάρος που τη βαραίνει και θα καταφέρει να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ