Οδηγίες προς τους φιλάθλους τους δίνουν ΑΕΛ και ΟΦΑΜ

Οδηγίες προς τους φιλάθλους τους δίνουν ΑΕΛ και ΟΦΑΜ

Από παλιότερο αγώνα μεταξύ ΟΦΑΜ και ΑΕΛ με την εξέδρα στον Αγ. Ματθαίο που μπορεί να φιλοξενήσει μόλις 30 άτομα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Είναι γνωστό πως δεν επιτρέπεται η είσοδος των φιλάθλων στα γήπεδα και αυτό είναι πλήγμα για τις ομάδες.

15
Οκτωβρίου / 2020

Όμως οι φίλαθλοι κάθε ομάδας θα πρέπει να κατανοήσουν το πρόβλημα και να μη φέρνουν σε δύσκολη θέση τη διοίκηση και την ομάδα γενικότερα.
Μάλιστα για δύο ομάδες που έχουν πολύ και φανατικό κοινό, όπως η ΑΕ Λευκίμμης και ο ΟΦΑΜ, η έλλειψη κόσμου στοιχίζει πολύ, αλλά οι κανονισμοί πρέπει να εφαρμόζονται.
Την Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και ΑΕΛ και ΟΦΑΜ ρίχνονται στη μάχη, θέλοντας να προφυλάξουν τους φιλάθλους και την ομάδα εξέδωσαν ανακοινώσεις-ενημέρωση για τον κόσμο τους.
Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ: «Ο Όμιλος θεωρεί απαραίτητο με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή για την ομάδα μας να ενημερώσει τους φιλάθλους μας ότι: Με βάση το πρωτόκολλο προστασίας από την πανδημία, οι εντολές από την ΕΠΟ, επιτρέπουν την είσοδο στην εξέδρα του γηπέδου μας αυστηρά σε 30 άτομα (συμπεριλαμβανομένων και τυχόν φιλοξενουμένων). Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται να εισέλθει θα πρέπει απαραιτήτως να έχει ταυτότητα μαζί του και να κρατάει τις αποστάσεις από την εξέδρα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και καλή αρχή στην ομάδα μας».  
Από τη πλευρά της η ΑΕΛ που παίζει στο Καναλάκι, έχει συνηθίσει να την ακολουθεί κόσμος σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια. Αυτή τη φορά όμως ζητάει από τους φίλους της να μην την ακολουθήσουν.
Η ανακοίνωση της ΑΕΛ: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της Λευκίμμης, ότι την Κυριακή 18/10/2020 και ώρα 16:00 η ομάδα μας δίνει τον πρώτο αγώνα της φετινής σεζόν εκτός έδρας με την ομάδα του Αχέροντα Καναλακίου. Λόγω των μέτρων covid-19 θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και θα παρακαλούσαμε για την μη άσκοπη μετακίνησή σας».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ