Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γιαννιώτες διαιτητές σε ΑΟΚΚ και ΑΕΛ, Θεσπρωτοί στον ΟΦΑΜ

Γ΄ Εθνική
15 Οκτωβρίου 2020 / 18:26
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Διαιτητές από τα Γιάννενα ορίστηκαν ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια του ΑΟΚ Κέρκυρα και της ΑΕ Λευκίμμης,

ενώ από την Θεσπρωτία θα είναι οι διαιτητές που θα σφυρίξουν στον Αγ. Ματθαίο για το παιχνίδι του ΟΦΑΜ. Να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Γιούργας με τον Χάρη Σκορδίλη και τον Γεράσιμο Μιχαλά θα πάνε στα Γιάννενα για το παιχνίδι ανάμεσα σε Κατσικά και Αναγέννηση Άρτας.
Επιτέλους η ΚΕΔ έβαλε διαιτητές από κοντινές αποστάσεις για να μειωθούν τα έξοδα και σε παιχνίδια ανάμεσα σε ομάδες που ανήκουν στην ίδια Ένωση, έβαλε διαιτητές από την ίδια ΕΠΣ. Τέλος να επισημάνουμε ότι το ματς της Κασσιόπης θα ξεκινήσει στις 15:00 ενώ τα υπόλοιπα στις 16:00.
Συγκεκριμένα, στο Θύελλα Κατσικά – Αναγέννηση Άρτας θα είναι οι Γιούργας, Σκορδίλης, Μιχαλάς. Στο Παναγρινιακός – ΑΟΚ Κέρκυρα, οι Κατσικογιάννης, Διαμαντής, Πάνος. Στο ΟΦΑΜ – Μ. Αλέξανδρος Καλλιθέας, οι Σιντόρης, Παπαλαζάρου, Ράπτης. Στο Αχέρων Καναλακίου – ΑΕ Λευκίμμης, οι Τάσσης, Θανασιάς και Σπυρογιώτης.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια