Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ζητά ξανά την παρέμβαση Εισαγγελέα ο Σπ. Σιμάτης για τα πρακτικά συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου

Επιμελητήριο
14 Οκτωβρίου 2020 / 12:43
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για δεύτερη φορά αντιμετωπίζει την άρνηση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου ο Σπύρος Σιμάτης,

στο αίτημά του να του χορηγηθούν τα πρακτικά συνεδριάσεων της «Αναπτυξιακής Εταιρείας Επιμελητηρίου Κέρκυρας (ΑΝ.ΕΤ.Ε.Κ.)».

Όπως σημειώνει ο ίδιος χαρακτηριστικά: «Μια νέα ντροπή για το Επιμελητήριο Κέρκυρας και κυρίως για τα μέλη της Διοίκησης (Προέδρο και Γενικό Γραμματέα): για δεύτερη φορά, αναγκάζομαι να ζητήσω την παρέμβαση του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών για το αυτονόητο, δηλαδή να λάβω τα πρακτικά των συνεδριάσεων των συλλογικών οργάνων της «Αναπτυξιακής Εταιρείας Επιμελητηρίου Κέρκυρας (ΑΝ.ΕΤ.Ε.Κ.)» αφού αρνούνται να μου τα χορηγήσουν παρόλο που είμαι ο Ταμίας της Εταιρείας.



«Απορώ πως τα υπόλοιπα μέλη συμφωνούν με τέτοιες αυθαίρετες, παράνομες και καταχρηστικές συμπεριφορές που αποτελούν πάγια τακτική πλέον και απαξιώνουν συνεχώς τον θεσμό στα μάτια όλων» αναρωτιέται ο Σπύρος Σιμάτης.
 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.