Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στις 15 και 16 Οκτωβρίου η τρίτη διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ

ΤΕΒΑ
12 Οκτωβρίου 2020 / 18:37

961 οικογένειες από την Κέρκυρα και τους Παξούς θα παραλάβουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

ΚΕΡΚΥΡΑ (Περιφέρεια Ιονίων Νήσων). Την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα η τρίτη φάση της διανομής τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δικαιούχους του προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)” που υλοποιεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
 
Οι 961 οικογένειες από την Κέρκυρα και τους Παξούς  θα παραλάβουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Ειδικότερα θα διανεμηθούν: Γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, ζάχαρη, ζυμαρικά, πελτές ντομάτας, φακές φασόλια, χοιρινό και μοσχαρίσιο κρέας, κρέμα δημητριακών για βρέφη, κρέμα ρυζάλευρο για βρέφη, ρόφημα γάλακτος παιδικό, γάλα σκόνης β’ βρεφικής ηλικίας, καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, οδοντόκρεμα, σαμπουάν, σκόνη πλυντηρίου, υγρό πιάτων, μωρομάντηλα, νωπά προϊόντα (τυρί, μοσχαρίσιο και χοιρινό κρέας), και απορρυπαντικά.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την  Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 από τις 10 π.μ. έως τις 14.30 μ.μ.  και την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020 από τις 9 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ. στο Τρίκλινο.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν: τον Α.Μ.Κ.Α., την αστυνομική ταυτότητα και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (δεν απαιτείται γνήσιο της υπογραφής) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας
 
Δικαιούχοι της διανομής είναι όσοι ωφελούμενοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) έχουν δηλώσει στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να είναι δικαιούχοι του προγράμματος “Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ)”.