Αίτημα για μείωση οφειλής προς το ΕΑΚΚ λόγω διακοπής του πρωταθλήματος

Αίτημα για μείωση οφειλής προς το ΕΑΚΚ λόγω διακοπής του πρωταθλήματος

Με επιστολή προς τον πρόεδρο της ΕΔ του ΕΑΚ Κέρκυρας, η ΠΑΕ ζητάει να μειωθεί η οφειλή της για την περσινή χρήση του γηπέδου, στο μισό, από τη στιγμή που το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε

07
Οκτωβρίου / 2020

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟΚ - ΠΑΕ Κέρκυρα, σχετικά με τα χρήματα που έχουν δοθεί για τη χρήση του ΕΑΚΚ και η οποία απευθύνεται στον πρόεδρο της ΕΔ του ΕΑΚΚ, ενώ κοινοποιήθηκε και στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, καθώς και τον αρμόδιο υπουργό.

Η επιστολή αναφέρει: «Κύριε Πρόεδρε, όπως γνωρίζετε, πλέον η ομάδα μας δεν αγωνίζεται στις επαγγελματικές κατηγορίες. Σας αναφέρουμε δε, ότι η ομάδα την τελευταία 4ετία προκειμένου να μπορεί να αγωνίζεται στο ΕΑΚ Κέρκυρας και να εκπροσωπεί επάξια το νησί μας στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει δαπανήσει  το συνολικό ποσό των 310.000€ ως κάτωθι:
Α) το ποσό των 165.000€ για μισθώματα
Β) το ποσό των 110.000€ για τη συντήρηση του χλοοτάπητα (βάση προδιαγραφών τηλεοπτικών μεταδόσεων – Nova), καθώς επίσης και το ποσό των 35.000€ για αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού η οποία ήταν απαραίτητη για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις και για τη συμμετοχή μας στα πρωταθλήματα.

Την τελευταία δυστυχώς αγωνιστική περίοδο 2019-2020, εκτός των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπισε η ομάδα, προστέθηκε επιπλέον και το πρόβλημα της πανδημίας με αποτέλεσμα να σταματήσουν όλα τα εγχώρια πρωταθλήματα και αυτομάτως η προσπάθεια της ομάδας μας που πάλευε να παραμείνει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Με την παρούσα επιστολή μας και προκειμένου να διευθετήσουμε την οφειλή μας, αιτούμαστε ρύθμιση τουλάχιστον 50% μείωση της οφειλής, για τη μίσθωση του ΕΑΚ Κέρκυρας, αγ. περιόδου 2019-2020, εφόσον αυτή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, βάση Υπουργικών αποφάσεων περί αναστολών λειτουργίας ποδοσφαιρικών εταιρειών, λόγω πανδημίας, καθώς επίσης όπως συμψηφιστεί το κονδύλι αναβάθμισης του ηλεκτροφωτισμού του σταδίου, βάση συμφωνίας μας με την προηγούμενη ΕΔ του ΕΑΚΚ και σύμφωνα με τα τιμολόγια που σας είχαμε καταθέσει. Αναμένουμε από πλευρά σας ορισμό συνάντησης για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Για την ΠΑΕ ο Πρόεδρος, Γιώργος Ζαρκάδας».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ