Το MarBella Corfu Hotel ανάμεσα στα κορυφαία θέρετρα της Ευρώπης στα βραβεία του Condé Nast Traveller

Το MarBella Corfu Hotel ανάμεσα στα κορυφαία θέρετρα της Ευρώπης στα βραβεία του Condé Nast Traveller

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε μία χρονιά τόσο απαιτητική για τον Ελληνικό τουρισμό, το MarBella Corfu Hotel αναδείχθηκε ανάμεσα

06
Οκτωβρίου / 2020

στα τριάντα κορυφαία θέρετρα της Ευρώπης – TOP 30 Best Resorts in Europe - από το Condé Nast Traveller, του πιο έγκριτου ίσως διεθνούς τίτλου στον κόσμο, στον χώρο του παγκόσμιου τουρισμού.
Συγκεκριμένα, το MarBella Corfu βρίσκεται στη λίστα με τα 30 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη, διάκριση πραγματικά τιμητική, μια και αναγνωρίζεται ως ένα από καλύτερα Ελληνικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα, για οικογενειακές διακοπές στην Ευρώπη. Στην ίδια λίστα βρίσκονται συνολικά έξι Ελληνικά ξενοδοχεία.
Βασισμένα αποκλειστικά στις εντυπώσεις και την κριτική εκατομμυρίων ταξιδιωτών σε ολόκληρο τον κόσμο, τα Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards, τα οποία αναγνωρίζονται ως ένας από τους πιο αξιόπιστους δείκτες της ποιότητας ενός τουριστικού προορισμού.
«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ειδικά φέτος, μία χρονιά τόσο δύσκολη για τον Ελληνικό και παγκόσμιο Τουρισμό, οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι επέλεξαν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία διακοπών που προσφέρει το MarBella Corfu Hotel, μας τίμησαν με εξαιρετικές κριτικές, αναδεικνύοντας το ξενοδοχείο μας ως ένα από τα 30 καλύτερα ξενοδοχεία στην Ευρώπη από το Condé Nast Traveller. Το συγκεκριμένο γεγονός μας γεμίζει με περηφάνεια και μας δίνει ισχυρό κίνητρο να συνεχίσουμε δυναμικά την προσπάθειά μας να στοχεύουμε πάντα στην κορυφή. Ολόκληρη η ομάδα μας συνεχίζει να στοχεύει διαρκώς στην περαιτέρω εξέλιξη, βελτίωση και ανανέωση, ώστε να συνεχίσει να πρωτοπορεί με το εξαιρετικό επίπεδο φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και παροχών. Ισχυρό σύμμαχο σε όλη αυτήν την προσπάθεια φέτος αποτέλεσαν και αποτελούν τα ενδελεχή μέτρα προστασίας της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού μας. Πίσω από όλα αυτά τα βραβεία, βρίσκεται η ομάδα του MarBella Collection στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια», δήλωσε ο κ. Περικλής Γομπάκης, Sales & Marketing Director MarBella Collection.
Παράλληλα, την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, στην διαδικτυακή Τελετή Απονομής των φετινών Greek Hospitality Awards 2020, απονεμήθηκε Χρυσό βραβείο στο MarBella Collection ως «Best Greek Hotel Brand» όπως και στο MarΒella Corfu ως «Top Greek Resort 2020» και χρυσό βραβείο ως «Best Greek All-Inclusive Resort» και «Best Greek Family Resort». Τέλος, Χρυσό βραβείο πήρε το MarBella Nido ως «Best Greek Design Hotel».
Τα συγκεκριμένα βραβεία προστίθενται στις σημαντικές διακρίσεις και βραβεία του MarBella Collection και έρχονται στο κλείσιμο μιας γεμάτης προκλήσεις όμως επιτυχημένης χρονιάς. Οι βραβεύσεις του ξενοδοχείων Page 2 of 2 του Ομίλου MarBella Collection ενισχύουν τη δέσμευση του Ομίλου για την παροχή μιας αξέχαστης, ολοκληρωμένης και ξεχωριστής εμπειρίας διακοπών για κάθε φιλοξενούμενο.
Για τη νέα σεζόν που έρχεται τον Απρίλιο του 2021, το MarBella Corfu Hotel συνεχίζει να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις του και υπόσχεται ακόμη περισσότερες καινοτομίες και μοναδικές εμπειρίες, ενώ το νέο MarBella Elix - το πρώτο ξενοδοχείο του Ομίλου εκτός της Κέρκυρας, στην πανέμορφη περιοχή Καραβοστάσι του νομού Θεσπρωτίας, αναμένεται να ξεκινήσει την λειτουργία του τέλος Απριλίου 2021.

Σχετικά με τον Όμιλο MarBella Collection

Η MarBella Collection αποτελεί ένα δυναμικά εξελισσόμενο ξενοδοχειακό group που εδώ και 50 χρόνια προάγει την εξαιρετική ελληνική φιλοξενία μέσα από τα δύο ξενοδοχεία της στην Κέρκυρα: το οικογενειακό 5-αστερo MarBella Corfu Hotel στον Άγιο Ιωάννη Περιστερών (το 2019 τιμήθηκε με το Condé Nast Traveller Readers’ Choice Awards ως ένα από τα 10 κορυφαία ελληνικά ξενοδοχεία και μέσα στα 30 καλύτερα ευρωπαϊκά καλοκαιρινά resort), το γειτονικό adults only suite hotel MarBella Nido Suite Hotel & Villas, μέλος της Small Luxury Hotels of the World και το MarBella Elix, το πρώτο ξενοδοχείο εκτός της Κέρκυρας, στην πανέμορφη περιοχή Καραβοστάσι του νομού Θεσπρωτίας το οποίο αναμένεται να λειτουργήσει τον Απρίλιο 2021.
Οι επιθυμίες και οι απαιτήσεις των ταξιδιωτών αλλάζουν μαζί με την ηλικία και τις προτεραιότητές τους. Με στόχο να καλύπτει αδιάκοπα τις ανάγκες των ταξιδιωτών, η MarΒella Collection δημιούργησε τρεις μοναδικές ξενοδοχειακές μονάδες, μία για κάθε lifestyle: ένα ξενοδοχείο adults-only, μία μονάδα πλήρως εναρμονισμένη με τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας και μία για όσους επιθυμούν να ικανοποιήσουν την περιέργεια και την επιθυμία τους για περιπέτεια. Κάθε μία είναι σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται σε διαφορετικές ανάγκες, όμως και οι τρεις απολαμβάνουν τις ίδιες κοινές αξίες: εξαιρετική εξυπηρέτηση, εντυπωσιακές εμπειρίες και εκλεπτυσμένη πολυτέλεια. Καθώς βαδίζουν το μονοπάτι της ζωής, οι πελάτες της MarBella Collection επιστρέφουν ξανά και ξανά σε μια από τις εκπληκτικές μονάδες της εταιρείας για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους, που μεταβάλλονται και εξελίσσονται διαρκώς.

Ελένη Κορωνάκη