Τρίτη 19.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέες παραιτήσεις στο Επιμελητήριο

Επιμελητήριο
01 Οκτωβρίου 2020 / 18:54

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζονται οι παραιτήσεις στο Επιμελητήριο. Σήμερα, η Έρρικα Τάντη και ο Πέτρος Γουλελιός παραιτήθηκαν από το ΔΣ

Ερρικα Τάντη
 
«Αλγεινή εντύπωση μου προκάλεσαν, τόσο ως άτομο, όσο και ως επαγγελματία, οι συμπεριφορές και οι πρακτικές που συνάντησα στις συνεδριάσεις του ΔΣ του Επιμελητηρίου από τον  πρόεδρο  Χονδρογιάννη και την ομάδα του.
 
Ο λόγος της συμμετοχής μου στις Επιμελητηριακές εκλογές, ήταν γιατί πίστευα ότι μέσα από ένα θεσμό όπως το Επιμελητήριο, θα μπορούσα να υπηρετήσω τους συναδέλφους και να προσφέρω στην τοπική επιχειρηματικότητα.
 
Συμπεριφορές όμως, αλαζονικές, απαξιωτικές και κυρίως  προσβλητικές, είναι συμπεριφορές οι όποιες είναι έξω και μακριά από μένα.
 
Προσυπογράφοντας πλήρως τα όσα αναφέρονται στην από 29/9/2020 επιστολή παραίτησης του επικεφαλής μας Φιλόθεου Στέλλα, καταθέτω σήμερα την παραίτησή μου από μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου».
 Με εκτίμηση
 Έρρικα Τάντη


Πέτρος Γουλελιός
 
«Με συναισθήματα πίκρας και αγανάκτησης υποβάλλω την παραίτησή  μου από μέλος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Κέρκυρας.
 
Οι συμπεριφορές από τη διοίκηση του Επιμελητηρίου δυναμιτίζουν το κλίμα και αποθαρρύνουν νέα μέλη από την συμμετοχή τους.
 
Συμπεριφορές πόλωσης και αυταρχισμού, συμπεριφορές που διχάζουν, συμπεριφορές που έχουν να κάνουν με οτιδήποτε άλλο εκτός από την προάσπιση των συμφερόντων των επαγγελματιών.
 
Μέσα σε αυτό το κλίμα προασπίζοντας την αξιοπρέπειά μου η παραίτηση είναι μονόδρομος».  
                                                                          
 
Με εκτίμηση
 
Πέτρος Γουλελιός