Αίτημα για να γίνει «Κέρκυρα» ο ΑΟ Κασσιόπης, πρόεδρος ο Β. Αργυρός

Αίτημα για να γίνει «Κέρκυρα» ο ΑΟ Κασσιόπης, πρόεδρος ο Β. Αργυρός

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Βασίλης Αργυρός, μέχρι πρότινος, υπεύθυνος τύπου στον ΑΟ Κασσιόπη - ΠΑΕ Κέρκυρα,

29
Σεπτεμβρίου / 2020

θα είναι ο νέος πρόεδρος της ομάδας που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Μάλιστα έχει γίνει αίτηση στο Πρωτοδικείο Κέρκυρας, ώστε να αλλάξει το όνομα της ομάδας και να γίνει «Κέρκυρα», ενώ χρώματα και σήμα θα παραμείνουν τα ίδια.
Πέραν αυτού, οι επαφές του νέου προέδρου με τους παίκτες που έμειναν από την περσινή ομάδα ξεκίνησαν από το μεσημέρι της Τρίτης 29/9, ενώ παράλληλα τρέχει και το θέμα τόσο της έδρας που θα δηλώσει το σωματείο για τους αγώνες, όσο και το θέμα του προπονητικού τιμ.

Όπως είπε ο πρόεδρος το μεσημέρι της Τρίτης, εντός της ημέρας είναι πολύ πιθανόν να ξέρουμε ποιος ή ποιοι θα αναλάβουν την ομάδα να την οδηγήσουν στη Γ΄ Εθνική, ίσως υπάρξει τεχνικό δίδυμο, παρόλο που αρχικά ο μόνος που έδειχνε ότι θα αναλάβει ήταν ο Κώστας Χριστοφράκης. Μπορεί να έχουμε κάτι διαφορετικό, υπάρχει συνάντηση για να συζητηθούν όλα όσα έχουν σχέση με προπονητή, παίκτες κλπ. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες μεταγραφές εκτός Κέρκυρας, αφού οι περισσότεροι παίκτες στο νησί έχουν κλείσει ομάδα, ενώ σαν έδρα το πιθανότερο είναι να παίξει στο γήπεδο της ΕΠΣΚ ή στο Αθλητικό κέντρο Σφακιανάκης, όπως λέγεται.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο κ. Αργυρός μας ενημέρωσε πως έγινε ήδη αίτημα στην ΕΠΟ να μετατεθούν αργότερα οι δυο τουλάχιστον πρώτες αγωνιστικές, για να μπορέσει η ομάδα να προετοιμαστεί, αφού σε 20 μέρες δεν είναι δυνατόν να είναι η ομάδα, προετοιμασμένη σωστά για να παίξει στο πρωτάθλημα. Τέλος, αναμένεται είτε εντός της ημέρας είτε αύριο η ενημέρωση για τους προπονητές, που πιθανόν να είναι δυο άτομα που φόρεσαν τη φανέλα παλιότερα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ