Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Σάββατο 10/10 στις 5μ.μ. το φετινό Corfu Old Town Trail

Αγώνας Δρόμου
26 Σεπτεμβρίου 2020 / 13:03

Τις ευχαριστίες του εξέφρασε το δ.σ. του Συλλόγου «Φάρος Ζωής» προς το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων, τον ΣΕΓΑΣ και το Corfu Mountain Trail, για την πρωτοβουλία τους, η οποία στηρίζει το έργο του Συλλόγου

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, σε συνεργασία με το Corfu Mountain Trail και την Τοπική Επιτροπή ΣΕΓΑΣ, διοργανώνουν αγώνα δρόμου αστικού πεδίου «Urbal Trail», που θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου και ώρα 5 το απόγευμα, στο Ιστορικό Κέντρο της Κέρκυρας.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Τμήματος Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου και της Αντιδημάρχου, Χρυσούλας Τόμπρου, αφορά στην οργανωμένη και συστηματική διοργάνωση μιας ετήσιας αθλητικής συνάντησης, περιλαμβάνει επιλεγμένες  διαδρομές μέσα στον αρχιτεκτονικό ιστό της παλιάς πόλης και πραγματοποιείται με την υποστήριξη των πολιτιστικών, αθλητικών και εθελοντικών συλλόγων και φορέων.

Με αφετηρία τα ανάκτορα των Αγίων Μιχαήλ & Γεωργίου και τερματισμό το Λιστόν, το πρόγραμμα περιλαμβάνει: περιπατητική διαδρομή 6.5 χιλιομέτρων και αγώνες δρόμου 6.5  & 14 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών επιστημόνων-συνεργατών του ΣΕΓΑΣ, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

Το «ευχαριστώ» του Συλλόγου «Φάρος Ζωής»

Το δ.σ. του Συλλόγου «Φάρος Ζωής» εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τους Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, ΣΕΓΑΣ και Corfu Mountain Trail, που με την πρωτοβουλία τους ενισχύουν τους σκοπούς του Συλλόγου.