Θετική η εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπή της ΕΠΟ για Γ΄ Εθνική

Θετική η εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπή της ΕΠΟ για Γ΄ Εθνική

ΑΘΗΝΑ. Μετά την απόφαση του ΔΣ του ΑΟΚ Κέρκυρα να μη δηλώσει συμμετοχή στη Football League, αλλά στη Γ΄ Εθνική,

25
Σεπτεμβρίου / 2020

στέλεχος της ομάδας είχε διαβεβαιώσει ότι η ΕΠΟ θα δεχόταν, ετεροχρονισμένα τον ΑΟΚΚ στην κατηγορία, καθώς είχε το δικαίωμα, αλλά οι όμιλοι είχαν ήδη διαμορφωθεί και είχε γίνει και η κλήρωση του πρωταθλήματος, κάτι που ίσως να οδηγούσε σε απορριπτική εισήγηση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Επίσημα δεν υπάρχει πληροφόρηση από την ΕΠΟ ή από το σωματείο, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι η γνωμοδότηση της εκτελεστικής επιτροπής είναι θετική και το μόνο που απομένει για την επίσημη ανακοίνωση είναι ένα διαδικαστικό θέμα, το οποίο αναμένεται να λυθεί άμεσα. Αυτό σημαίνει πως ΑΟΚΚ, Πλατανιάς και Πανιώνιος που δεν δήλωσαν συμμετοχή στα επαγγελματικά πρωταθλήματα θα αγωνιστούν στη Γ΄ Εθνική. Απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ.
Πλέον η διοίκηση του ΑΟΚΚ με τον προπονητή Κ. Χριστοφοράκη, έχει κάνει κάποιες κινήσεις για τη στελέχωση της ομάδας και κοιτάει όλα τα διαδικαστικά για να προχωρήσει και να ξεκινήσει η ομάδα την προετοιμασία της. Όπως έχουμε τονίσει υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που έμειναν από την περσινή ομάδα και την Κ-19, ενώ θα γίνουν και οι απαραίτητες προσθήκες, ενώ θα ζητηθεί από την ΕΠΟ να υπάρξει αναβολή τις πρώτες αγωνιστικές για να προετοιμαστεί η ομάδα.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ