Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νοερές απεικονίσεις από τη Φωτοκλίκ στον Ανεμόμυλο

Φωτοκλίκ
25 Σεπτεμβρίου 2020 / 17:08
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. H Φωτογραφική ομάδα Κέρκυρας ΦΩΤΟΚΛΙΚ με τη συνεργασία του Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Ανεμομύλου, διοργανώνει

έκθεση φωτογραφίας με θέμα: "Νοερές απεικονίσεις" στον Ανεμόμυλο από 1 έως 15 Οκτωβρίου 2020. Ώρες επίσκεψης 11:00-13:00 και 19:00 έως 22:00.

Η Φωτογραφική Ομάδα Κέρκυρας “Φωτοκλίκ” υπό την καθοδήγηση του φωτογράφου και δάσκαλου Λάμπη Κούρκουλου, πειραματίζεται  με ένα είδος εικόνας που αποσπά ιδέες και εμπειρίες από την πραγματικότητα και αποτυπώνει το μεσοδιάστημα ανάμεσα στην κίνηση και την ακινησία. Με μια δημιουργική προσέγγιση που μπορεί να απελευθερώσει τον/την κάθε δημιουργό από τα στεγανά του ρεαλισμού, νοερά είδωλα και αναπαραστάσεις μετασχηματίζονται και απεικονίζονται σε ένα τόπο χωρίς χρόνο με οδηγό τη φαντασία.

Συμμετέχοντες: Ανδρεάδης Τίμωνας, Βλαχόπουλος Σπύρος, Βλάχου Ματούλα, Βούρτη Αναστασία, Γρυπάρης Ανδρέας, Γύπας Σπυρίδων, Δαπέργολα Ελένη, Κομιανός Νίκος, Κούρκουλος Ευάγγελος- Λάμπης, Lewin Mark, Μαζιάνης Κώστας, Μακρή Λένα, Ματθαιόπουλος Γιάννης, Όρφανου Έφη, Περδικομάτης Χρήστος, Ριγανάς Σπύρος, Σαλβάνος Γιώργος, Σωτηριανού Ναταλί, Χορμόβα Αναστασία
Επιμέλεια έκθεσης: Σοφία Δαλαμάγκα

 

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.