Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εγκρίθηκαν διοικητικός και οικονομικός απολογισμός στον Όλυμπο

Γενική Συνέλευση
24 Σεπτεμβρίου 2020 / 17:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Γενική Συνέλευση του Ολύμπου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23/9 και είχε να κάνει κυρίως με τους απολογισμούς του Δ.Σ.

που έκλεισε μια τριετία από όταν ανέλαβε. Ο πρόεδρος Δ. Σφήκας αναφέρθηκε στην προσπάθεια να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις, μίλησε για τον χλοοτάπητα που πλέον είναι γεγονός και η ομάδα έχει έναν εξαιρετικό χώρο, αναφέρθηκε στις εργασίες που γίνονται σε όλα τα αποδυτήρια και σε ελάχιστο χρόνο θα είναι έτοιμα, με μπάνια και τουαλέτες σε όλα.

Επίσης αναφέρθηκε στη βελτίωση των προβολέων και του φωτισμού του γηπέδου, στη θέληση του ΔΣ να αφήσει έργο,  στη νομιμοποίηση των κτιρίων και στην προσπάθεια να αδειοδοτηθεί το γήπεδο και για τη Γ΄ Εθνική, κάτι που θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες, αφού η διαδικασία ξεκίνησε, ενώ τόνισε ότι πήρε παράταση η άδεια για τρεις μήνες και όλοι οι αγώνες θα γίνουν κανονικά. Μην ξεχνάμε ότι ο Όλυμπος φιλοξενεί ήδη τρεις ομάδες, τον Νέο 2017, τον Μ. Αλέξανδρο και τους Σιναράδες, μαζί με τη Θύελλα.

Αναφέρθηκε στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται στη Θύελλα από την οποία ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα δυο παιδιά πέρυσι και πέντε φέτος, τα οποία στέκονται με επιτυχία στην πρώτη ομάδα του Ολύμπου και τόνισε ότι σκοπός είναι να ανέβουν και άλλα παιδιά, καθώς αυτός είναι και ο ρόλος της Θύελλας. Στο θέμα της Ακαδημίας είπε ότι το Δ.Σ. έκανε μια συμφωνία να δοθεί για χρονικό διάστημα με  υπεύθυνο τον Φ. Σκλαβούνο, ο οποίος ανέλαβε να φτιάξει τα αποδυτήρια της Ακαδημίας και τήρησε την υπόσχεση του, καθώς είναι ήδη έτοιμα. Τέλος υπήρχε μια περίπτωση να δοθεί ένας χώρος προς ενοικίαση στον Δήμο, αλλά δεν είναι εφικτό, καθώς έχει ενοικιαστεί σε εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων και φέρνει έσοδα στο σωματείο.
Στα οικονομικά τόνισε ότι η ομάδα μπορεί να έχει πάνω από 70% του προϋπολογισμού της από τα έσοδα του γηπέδου, ενώ τόνισε την ανάγκη να στελεχωθούν τόσο η Θύελλα όσο και ο Όλυμπος με ανθρώπους που θα βοηθούν, αφού είναι πολλές οι εργασίες που πρέπει να γίνονται και χρειάζονται χέρια, όπως είπε.

Το σώμα της Γ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα τα πεπραγμένα της διοίκησης, τόσο στον οικονομικό όσο και στον διοικητικό απολογισμό, καθώς και την κίνηση για την Ακαδημία με τον κ. Σκλαβούνο, αφού διευκρινίστηκε  ότι για σοβαρά θέματα θα πρέπει να υπάρχει έγκριση του Δ.Σ.
Για το θέμα της συμπλήρωσης του Δ.Σ. δεν έγινε κάποια κίνηση, αφού με βάση το καταστατικό πρέπει να είναι τα μέλη κάτω των 2/3 και αυτό δεν ισχύει. Διευκρινιστικά η μια παραίτηση μέλους έγινε λόγω εκλογής του στον Δήμο Β. Κέρκυρας και δεν είχε χρόνο να βοηθήσει, ενώ η άλλη για θέμα υγείας, όπου και θα συζητηθεί σε επόμενο Δ.Σ.  
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια