Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου ζητά η «ΛΑ.ΣΥ.»

«ΛΑ.ΣΥ.»
23 Σεπτεμβρίου 2020 / 13:50

Λόγω των καταστροφών στα νησιά του Ιονίου από τον «Ιανό» - Συμβολικά η παράταξη με επικεφαλής την Αλεξάνδρα Μπαλού ζητά η συνεδρίαση να γίνει δια ζώσης στο δημοτικό θέατρο Κεφαλονιάς

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΛΑ.ΣΥ. Ιονίων»).  Αίτημα για άμεση (κατεπείγουσα) σύγκληιση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων, κατέθεσε στον πρόεδρο του οργάνου, Νίκο Μουζακίτη, η «Λαϊκή Συσπείρωση» και συγκεκριμένα οι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης, Αλεξάνδρα Μπαλού, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Νίκος Γκισγκίνης, Διονύσης Κεφαλληνός και Ευγενία Κολυβά.

Η κατεπείγουσα συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, σύμφωνα με τη «ΛΑ.ΣΥ.», πρέπει να γίνει μετά τις καταστροφές που προκλήθηκαν στα Ιόνια Νησιά από τον «Ιανό».

Αναλυτικά:

«Κύριε Πρόεδρε,

Μετά τις ανυπολόγιστες καταστροφές που προκάλεσε στα νησιά μας ο μεσογειακός κυκλώνας «Ιανός», σας καλούμε όπως συγκαλέσετε κατεπειγόντως το Περιφερειακό Συμβούλιο με μοναδικό  θέμα:

«Αποτίμηση της κατάστασης μετά τις καταστροφές που προκλήθηκαν στα νησιά μας από το πέρασμα του κυκλώνα «Ιανού» - Αποκατάσταση των κατεστραμμένων υποδομών - Άμεση αποζημείωση των πληγέντων».

Η κατεπείγουσα συνεδρίαση του π.σ. ζητούμε, για λόγους συμβολικούς, αλλά κυρίως για λογους ουσιαστικούς, να γίνει δια ζώσης στο Δημοτικό Θέατρο της Κεφαλονιάς που ανταποκρίνεται πλήρως στα πρωτόκολλα ασφαλείας για τον covid19».