Φιλική πεντάρα της ΑΕΛ κόντρα στον ΟΦΑΜ

Φιλική πεντάρα της ΑΕΛ κόντρα στον ΟΦΑΜ

Από το φιλικό μεταξύ ΑΕΛ και ΟΦΑΜ με τον κόσμο (λόγω covid-19) να κάθεται στους λόφους έξω από το γήπεδο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε το Σάββατο στο γήπεδο της Λευκίμμης, η ΑΕ Λευκίμμης πήρε εύκολη νίκη

21
Σεπτεμβρίου / 2020

απέναντι στον ΟΦΑΜ με 5-0. Οι δύο ομάδες που σε τρεις εβδομάδες θα ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, μέτρησαν τις δυνάμεις τους, αλλά το σκορ έδειξε την πραγματική εικόνα που έδειξαν στο γήπεδο.
Η ΑΕΛ ήταν εντυπωσιακή στα πρώτα 38 λεπτά όταν και πέτυχε τα πέντε γκολ, με τον ΟΦΑΜ να μην μπορεί να αντιδράσει, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, οι πολλές αλλαγές και από τις δυο ομάδες δε βοήθησαν στο ν μπουν κι άλλα γκολ.
Η ομάδα του Παναγιώτη Κορομπόκη, έδειξε και πιο έτοιμη και πιο έμπειρη, ενώ ο ΟΦΑΜ με πολλά νέα παιδιά στη σύνθεσή του, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί. Χρειάζεται δουλειά και εμπειρία, με τον Σάββα Σιδηρόπουλο να γνωρίζει πολύ καλά ότι θα είναι δύσκολη χρονιά, ενώ έχει χάσει πάνω από τη μισή περσινή ομάδα που πήρε το πρωτάθλημα. 
Το σκορ άνοιξε στο 11΄ο Τσεβανέδης που εκμεταλλεύτηκε πάσα του Κυπτίου, με τον δεύτερο να κάνει το 2-0 στο 20΄ αυτή τη φορά ο Τσεβανέδης ήταν δημιουργός. Με μακρινό φάουλ του Κυπτίου στο 22΄ έγινε το 3-0, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Τσεβανέδης  αρχικά σημάδεψε το δοκάρι και στην επιστροφή της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα. Τέλος, στο 38΄ ο ίδιος με κοντινό πλασέ έκανε το 5-0.
 
ΑΕΛ (Π. Κορομπόκης): Γάκος, Τουρσίδης, Γρηγοριάδης, Μουζακίτης, Πουλημένος, Ματσοβίλα, Θεοδωράκης, Αγκουστίν, Κυπτίου, Γαστεράτος, Τσεβανέδης (έπαιξαν και οι Γαρδικιώτης, Κοτινάς, Νικόπουλος Χρ., Δ., Κουλούρης, Βλάσσης, Βλαχόπουλος).
 
ΟΦΑΜ (Σ. Σιδερόπουλος): Λιαπής, Ταμπάκου, Μαράτζας, Γραικός Κ., Γ., Ι., Απ. Παπαδόπουλος, Κατελούζος, Νικολούδης, Σπίνουλας Σπ., Γωνιάδης (έπαιξαν και οι Σπίνουλας Ν., Γιώτας, Γραμμένος, Αμπατζίδης, Ανδριώτης Κ., Μπουντάνι).   

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ