Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δωρεά δυόμισι τόνων ρούχων από την AHEPA Κέρκυρας

AHEPA Chapter HJ34
21 Σεπτεμβρίου 2020 / 15:27
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το τοπικό Τμήμα της AHEPA Chapter HJ34 Corcyra συνεχίζει το έργο προσφοράς στην τοπική

κοινωνία. Η συνεχής αρωγή του με αποδέκτες τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ειδικότερα τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Σπίτι Παιδικής Μέριμνας του Δήμου Κ. Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων συνεχίζεται αδιάκοπα.
Αυτή τη φορά ολοκαίνουργια ρούχα, λευκά είδη και υποδήματα που ξεπερνούν σε βάρος τους δυόμισι τόνους παραδόθηκαν στους Υπευθύνους του Φορέα με αποδέκτες τα παιδιά.

Η δωρεά αυτή αναμένεται να καλύψει βασικές ανάγκες των παιδιών για όλη τη τρέχουσα σχολική χρονιά. Η δράση εντάσσεται σε μια σειρά ψυχαγωγικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών ενεργειών που οργανώνονται από τα μέλη του τοπικού Τμήματος της AHEPA και εναρμονίζονται με τις θεμελιώδεις αρχές της παγκόσμιας Ομογενειακής Οργάνωσης της AHEPA.

Σε διάστημα ενός μήνα το Τμήμα ενεργοποιείται για τέταρτη φορά με αποδέκτες τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Σπίτι Παιδικής Μέριμνας. Αξιοσημείωτη για την υλοποίηση της δράσης είναι η προσφορά των μελών του Τμήματος κ. Λουκά Βαρουξή και κ. Γεωργίου Χατζηελένη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Νίκος Δημητρόπουλος εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στη Σχολή Οδηγών κ. Σπυρίδωνα Τόμπρου αφενός για την προσφορά της ποσότητας των προσφερόμενων αγαθών και αφετέρου για τη στήριξη στο έργο του Τμήματος, χαρακτηρίζοντας την πράξη αυτή άξια επαίνων και μίμησης στην υπηρεσία των συνανθρώπων μας.

Οι δράσεις συνεργασίας του Τμήματος της AHEPA και των υπευθύνων του Φορέα «Σπίτι Παιδικής Μέριμνας» συνεχίζονται με την προγραμματισμένη εντός της εβδομάδας προσφοράς γεύματος, με αποδέκτες τα παιδιά και τους συνοδούς τους.
Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.