Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χάλκινο μετάλλιο στο ομαδικό, του «ΚΑΣ Δαμοκλής»

ΚΑΣ ΔΑΜΟΚΛΗΣ
21 Σεπτεμβρίου 2020 / 13:52
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων / Παγκορασίδων u13 ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή

20/9 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με την συμμετοχή αθλητών και αθλητριών της κατηγορίας αυτής. Το Σάββατο 19/9 ολοκληρώθηκαν τα ατομικά με την Κατερίνα Προβατά να κατακτά επάξια την όγδοη θέση ανάμεσα σε 28 αθλήτριες. Περνώντας στον δεύτερο γύρο των νοκ αουτ, κατάφερε να μπει στην οκτάδα.
Οι δυο πρώην αθλήτριες του Δαμοκλή ( Ελ. Αρχοντίδη και Σ. Καραγιαννίδη) κατέκτησαν την 13η και 26η θέση αντίστοιχα στις 28 αθλήτριες. Η πρώτη πέρασε στα νοκ αουτ ενώ η δεύτερη δεν τα κατάφερε. ( Επισημαίνεται ότι αγωνίστηκαν μετά από την συναίνεση του ΔΣ του Δαμοκλή, καθ ότι πρόκειται για εξ αναβολής αγώνα της προηγούμενης χρονιάς και τα κορίτσια μεταγράφησαν σε άλλους συλλόγους. Κίνηση για την οποία ο κερκυραϊκός Σύλλογος απέσπασε πολλά συγχαρητήρια από την Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας, παράγοντες και άλλους συλλόγους).
Η Κυριακή, ημέρα των ομαδικών, επεφύλασσε μια υπέροχη έκπληξη: το πρώτο μετάλλιο    στην ιστορία του Κερκυραϊκού Συλλόγου σε ομαδικό επίπεδο. Τα κορίτσια υπό τις οδηγίες του προπονητή  Στάθη Γεροσιδερη, υπερέβησαν εαυτούς και κατάφεραν να κερδίσουν την ομάδα του  Α.Ο.Ξ. Αιγάλεω με 45-40 κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.








Σε ανακοίνωση το Δ.Σ. τόνισε: «Ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή ο οποίος απέδειξε για μια ακόμα φορά την αξία του. Άξιος πρεσβευτής του ευ αγωνίζεσθαι, ηθικός και σπουδαίος, μίλησε με τον τρόπο που μόνο εκείνος γνωρίζει. Σκληρή δουλειά και σεμνότητα. Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε στις πρώην αθλήτριές μας, καλή Επιτυχία στις καινούργιες ομάδες τους».
Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.