Συλλυπητήρια από ΓΕΚ και Φαίακα στον Ηλία Χατζή

Συλλυπητήρια από ΓΕΚ και Φαίακα στον Ηλία Χατζή

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Ηλίας Χατζής είναι από τους ακούραστους εργάτες του κερκυραϊκού αθλητισμού και ειδικά του μπάσκετ.

17
Σεπτεμβρίου / 2020

Είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους, φίλους και αντιπάλους, που του βγάζουν το καπέλο για όσα έχει δώσει στον χώρο του μπάσκετ, με υποδειγματική συμπεριφορά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είναι ο βασικός υπεύθυνος για την ανασυγκρότηση της ΓΕ Κέρκυρας η οποία επέστρεψε στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ μετά από 11 χρόνια.

Ο Ηλίας περνάει δύσκολες ώρες αφού η μητέρα του έφυγε από τη ζωή. Πολλά τα συλλυπητήρια μηνύματα προς τον Ηλία και τους οικείους του, όπως και αυτά της ΓΕΚ και του Φαίακα, σωματεία τα οποία υπηρέτησε με πάθος και αυταπάρνηση.

Η ανακοίνωση της ΓΕΚ: «Το Δ.Σ. της Γυμναστικής Εταιρείας Κέρκυρας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια σε έναν δικό της άνθρωπο. Αυτόν που αναγέννησε το μπάσκετ της Γ.Ε.Κ. τον Ηλία Χατζή για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας και θα είμαστε δίπλα του σε ότι χρειαστεί. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει».

Η ανακοίνωση του Φαίακα: «Η Δ.Ε. του Φαίακα Κέρκυρας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Ηλία Χατζή για τον θάνατο της αγαπημένης του Μητέρας. Σαν ένδειξη πένθους την ημέρα της κηδείας καμία αγωνιστική δραστηριότητα δεν θα υπάρξει στην ομάδα».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ