Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πήρε Γρηγοριάδη η ΑΕ Λευκίμμης

Γ΄ Εθνική
14 Σεπτεμβρίου 2020 / 19:10
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να φτάσαμε στα μέσα του Σεπτεμβρίου, όμως η ΑΕΛ προσπαθεί να καλύψει τα κενά που εντοπίζει ο προπονητής Παναγιώτης Κορομπόκης

στο ρόστερ. Έτσι προχώρησε στην απόκτηση αριστερού μπακ, καθώς πήρε τον νεαρό και με πείρα στη Γ΄ Εθνική, Βασίλη Γρηγοριάδη.
Η ανακοίνωση: «Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Γρηγοριάδη. Ο Βασίλης είναι γεννημένος στις 26/10/2000 και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, Πανιωνίου, ΠΑΣ Γιάννενα, Παναιτωλικού και πέρυσι αγωνιζόταν στην Ανατολή Ιωαννίνων. Το Δ.Σ. και ο κόσμος της Λευκίμμης του εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της αγαπημένης μας ομάδας».
 
Φιλικό μεταξύ ΟΦΑΜ και Θιναλιακού
 
Ο ΟΦΑΜ έδωσε φιλικό το Σάββατο στην Αχαράβη με αντίπαλο τον Θιναλιακό, σε ένα παιχνίδι «ρεβάνς» του φιλικού που είχαν δώσει οι δυο ομάδες μία εβδομάδα νωρίτερα και είχε κερδίσει ο ΟΦΑΜ με 2-0. Στην Αχαράβη το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο 1-1, με τους προπονητές των δυο ομάδων, Σάββα Σιδερόπουλο και Δημήτρη Φραγγούλη να έχουν την ευκαιρία να τεστάρουν παίκτες και τακτικές στην προσπάθειά τους να ετοιμάσουν όσο καλύτερα γίνεται τις ομάδες τους για την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεών τους. Ο ΟΦΑΜ προηγήθηκε με γκολ του Β. Ταμπάκου και στην επανάληψη ο Θιναλιακός ισοφάρισε με φάουλ του Χ. Αρμένη, με την μπάλα να βρίσκει τον Γραικό και να αλλάζει πορεία πριν καταλήξει στα δίχτυα».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια