Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβάλλεται από τη Φ/Ε «Μάντζαρος» ο 2ος Διεθνής Διαγωνισμός Σύνθεσης Πρωτότυπου Έργου

Φ/Ε «Μάντζαρος»
08 Σεπτεμβρίου 2020 / 16:47

Αιτία της αναβολής η πανδημία του κορωνοϊού - Η νέα προκήρυξη θα δημοσιευθεί τις προσεχείς ημέρες - Το «ευχαριστώ» της Φιλαρμονικής στην Περιφερειάρχη για την συγχαρητήρια επιστολή της με αφορμή τις επιτυχίες των μουσικών της «Μάντζαρος» στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

ΚΕΡΚΥΡΑ (Φ.Ε. «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ»).  Η Φιλαρμονική Εταιρία «Μάντζαρος» ανακοινώνει ότι ο 2ος διεθνής διαγωνισμός Σύνθεσης Πρωτότυπου Έργου για Μπάντα «Νικόλαος Χαλικιόπουλος -Μαντζαρος», αναβάλλεται λόγω της πανδημίας, για τον Φεβρουάριο του έτους 2022.

Τα μουσικά έργα, τα οποία έχουν ήδη αποσταλεί, θα παραμείνουν σφραγισμένα και θα ανοιχθούν τον Ιούνιο του έτους 2021.

Η νέα προκήρυξη του διαγωνισμού, θα δημοσιευτεί τις επόμενες μέρες, όπου και θα δοθεί λεπτομερής ενημέρωση επ’ αυτής και θα ανακοινωθούν και οι νέες ακριβείς ημερομηνίες του διαγωνισμού.

Το «ευχαριστώ» της «Μάντζαρος» στην Περιφερειάρχη

Το Δ.Σ. της Φιλαρμονικής «Μάντζαρος» ευχαριστεί την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, για την επιστολή την οποίαν απέστειλε, επί τη ευκαιρία της επιτυχίας μουσικών της Φιλαρμονικής μας στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η επιστολή της Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου:

«Συγχαίρω ολόψυχα τους νεαρούς μουσικούς σας για τη επιτυχία τους στις πανελλαδικές εξετάσεις και την νέα αρχή στην ζωή τους .

Είμαι σίγουρη ότι θα συνεχίζουν και την μουσική διαδρομή τους και θα μείνουν επίσης κοντά στην Φ.Ε Μάντζαρος ,η οποία τους προσέφερε τόσα πολλά στην παιδεία και την προσωπικότητα τους».


Με τα καλλίτερα αισθήματα μου,

Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου
Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων
πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου