Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συναυλία για τη Μαίρη, στο Μον Ρεπό, την Κυριακή 13/9

Συναυλία
06 Σεπτεμβρίου 2020 / 15:51

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συναυλία οικονομικής ενίσχυσης για τη Μαίρη Κασταμονίτη θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/09/2020 στο θέατρο Ρένα Βλαχοπούλου (Μον Ρεπό).

Η Μαίρη, διαγνώστηκε με μία πάρα πολύ επιθετική και σπάνια μορφή κακοήθειας, η οποία χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης, καθώς και μετέπειτα ειδικών ακτινοθεραπειών.

Δυστυχώς, κανένα δημόσιο νοσοκομείο δε μπορεί να αναλάβει την εν λόγω εγχείρηση και η μόνη επιλογή είναι η εγχείρηση αυτή να γίνει στη μοναδική ιδιωτική κλινική που μπορεί να την αναλάβει, κάτι που εκτοξεύει το κόστος της εγχείρησης και της νοσηλείας.

Τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε η μόνη σανίδα σωτηρίας μας είναι η  έμπρακτη αλληλεγγύη μας!

Η συναυλία αποτελεί ένα κάλεσμα στους συντοπίτες μας να συμβάλλουν  -στο μέτρο των δυνατοτήτων τους- στο  ασφαλισμένο κυτίο κατάθεσης χρημάτων που θα υπάρχει στην είσοδο του θεάτρου.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι μπάντες:
Sedate Illusion, The Ricci Project,The BlackStrat Band με τη φιλική συμμετοχή του Παντελή Κοντού και του Αλκαίυς Περούλη.

Ηχοληψία και φωτισμός: Αντώνης Χονδρογιάννης (SoundCheck)
Ώρα προσέλευσης : 19.30

Επίσης, θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και θα είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας στον χώρο καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Με την υποστήριξη του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κέρκυρας