Συγχαρητήρια από τη Φιλαρμονική «Μάντζαρος» στους μουσικούς της που πέτυχαν στις Πανελλαδικές

Συγχαρητήρια από τη Φιλαρμονική «Μάντζαρος» στους μουσικούς της που πέτυχαν στις Πανελλαδικές

ΚΕΡΚΥΡΑ. Για την είσοδό τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και μάλιστα μέσα από τις αντίξοες συνθήκες

05
Σεπτεμβρίου / 2020

που δημιούργησε η πανδημία του COVID-19, συγχαίρει τους μουσικούς της η «Μάντζαρος».

Εκ μέρους της Φιλαρμονικής, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Ιωάννης Τριβυζάς, εκφράζει «τα θερμά και εγκάρδια συγχαρητήρια του στους νεαρούς Μουσικούς της Φιλαρμονικής:
 
1.Αυλωνίτη Γιώργο
2.Αυλωνίτη Φοίβο  
3.Έριτσου Κατερίνα  
4.Ιωνά Αλέξη  
5.Καββαδία Σέργιο  
6.Κατέχη Όλγα
7.Λύτρα Κωνσταντίνο
8.Σαΐνη Κώστα
9.Τσαουσίδη Ηλία


που πέτυχαν, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων, την είσοδό τους στα  ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας και μάλιστα μέσα από τις αντίξοες συνθήκες  που δημιούργησε η πανδημία του COVID-19.

Οι κοπιαστικές προσπάθειες όλων των προηγούμενων χρόνων, σήμερα αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανοίγοντας νέους ορίζοντες.

Ευχόμαστε ολόψυχα να ζήσετε το όνειρο σας, να ανταποκριθείτε με επιτυχία στο νέο κύκλο σπουδών σας,  η ζωή σας να συνοδεύεται πάντα από επιτυχίες όπως η σημερινή, οι επιλογές σας να σας δικαιώσουν και μέσα από το δρόμο που διαλέξατε να ακολουθήσετε, να νιώθετε πλήρεις και ευχαριστημένοι.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών συμβάλλοντας στην επιτυχία τους.

Αισθανόμαστε ιδιαιτέρως ικανοποιημένοι διότι το ποσοστό των επιτυχόντων οι οποίοι ανήκουν στο μουσικό σώμα της Φιλαρμονικής είναι πολύ υψηλό και επιβεβαιώνει την διαχρονική παιδεία την οποίαν προσφέρει στους νέους η Φιλαρμονική μας».

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ