Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Βάλλουν» -ξανά- κατά Ο.Λ.ΚΕ. & Δήμου τα Τουριστικά Λεωφορεία

Τουριστικά Λεωφορεία
04 Σεπτεμβρίου 2020 / 13:46

«Βέλη» για μια ακόμα φορά του Σωματείου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων για «σκανδαλώδη δικαιολογητικά και ευλογίες» υπέρ της κυκλοφορίας των ανοικτού τύπου λεωφορείων στην Κέρκυρα

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ). Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την Ιόνιο Ομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, όπως και τρος το Σωματείο ΤΑΞΙ Κέρκυρας, αλλά και αυτό των Ξεναγών, εξέδωσε το Σωματείο Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων.

Στην ανακοίνωση εκφράζεται η ικανοποίηση για την στήριξη των προαναφερθέντων σωματείων στην προσπάθεια που κάνουν οι ιδιοκτήτες των τουριστικών λεωφορείων να παραμείνουν στην αγορά, καθώς καταγγέλουν για μια ακόμα φορά αθέμιτο ανταγωνισμό από πλευράς των ανοιχτού τύπου λεωφορείων, που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στην Κέρκυρα.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων αναφέρει:

«Ευχαριστούμε την Ιόνιο Ομοσπονδία Κέρκυρας και τα σωματεία που την απαρτίζουν, καθώς και το σωματείο των ΤΑΞΙ Κέρκυρας και το σωματείο των ξεναγών Κέρκυρας, για την έμπρακτη στήριξη τους στον αγώνα που κάνουμε μαζί ,ώστε να μπορέσουμε να παραμείνουμε και να εργαστούμε στο νησί μας. 

Η πίτα αυτή που λέγεται τουρισμός, πρέπει να μοιραστεί σε όλους τους επαγγελματίες του νησιού και όχι  μόνο στους «αρεστούς». Δυστυχώς όμως στο όνομα της ανάπτυξης και της «αγάπης για την Κέρκυρα μας» προσπεράσαμε νόμους και κοινωνική και επαγγελματική δικαιοσύνη.

Αναφερόμαστε για άλλη μια φορά στα Ανοικτού Τύπου λεωφορεία που με σκανδαλώδη δικαιολογητικά και τις ευλογίες της προηγούμενης διοίκησης του Ο.Λ.ΚΕ., αλλά και της σημερινής που τα συνεχίζει, καθώς και της προηγούμενης Δημοτικής αρχής και της σημερινής που δεν τα διορθώνει, κατάφεραν άλλη μια πρωτοτυπία στο νησί. Την κυκλοφορία πάνω από είκοσι ανοιχτού τύπου λεωφορεία όταν σε καμιά άλλη πόλη της Ελλάδας, αναλόγου μεγέθους δεν κυκλοφορούν πάνω από δύο.

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον αλήθεια να ακούγαμε κάποια στιγμή και την άποψη της κυβέρνησης, διά των τοπικών της εκπροσώπων για το θέμα αυτό».