Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ύποπτο σκάφος για το θάνατο της Βρετανίδας στο μικροσκόπιο Λιμενικού και Αστυνομίας

Βρετανίδα
31 Αυγούστου 2020 / 18:54
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στη βάση του Λιμενικού στη μαρίνα Γουβιών βρίσκεται από το απόγευμα, ταχύπλοο σκάφος που εντοπίστηκε από τις Αρχές και εξετάζεται ως ύποπτο

για το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην παραλία Αυλάκι με τον θανάσιμο τραυματισμό 60χρονης Βρετανίδας. Ο χειριστής του ταχύπλοου, μετά το συμβάν, διέφυγε και αναζητούνταν από το Λιμενικό.




Μετά από λίγες ώρες το Λιμενικό εντόπισε ένα ύποπτο σκάφος, το οποίο οδηγήθηκε στη μαρίνα Γουβιών, όπου ανελκύστηκε και θα εξεταστεί ενδελεχώς. Η υπόθεση είναι στο στάδιο της προανάκρισης, ενώ στο σημείο βρίσκεται η Σήμανση που ερευνά τα στοιχεία.    

Την Τρίτη αναμένεται να γίνει η νεκροψία της άτυχης 60χρονης Βρετανίδας, η οποία διέμενε σε ιδιόκτητη βίλα στη Βόρεια Κέρκυρα.

Μετά το δυστύχημα, η σορός της Βρετανίδας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας, ενώ το ΕΚΑΒ και το Λιμενικό ειδοποιήθηκαν από λουόμενους.

Η νεκροψία θα γίνει στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας από τον ιατροδικαστή Γιάννη Αϊβατίδη.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.