Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνελήφθη στους Αντιπάξους για ξυλοδαρμό αστυνομικού

Ξυλοδαρμός
21 Αυγούστου 2020 / 09:15
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ. Συνελήφθη αργά το βράδυ της Πέμπτης, μετά από συντονισμένες έρευνες της Ασφάλειας, της ΟΠΚΕ και του Λιμενικού

49χρονος άνδρας αλβανικής υπηκοότητας που αναζητείτο από τις Αρχές για ξυλοδαρμό αστυνομικού. Ο άνδρας είναι μόνιμος κάτοικος Παξών αλλά μετά τη συμπλοκή, κατέφυγε στο μικρό νησί των Αντιπάξων για να κρυφτεί.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Ανακρίτρια για να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Το συμβάν είχε σημειωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 17 Αυγούστου, στον Γάιο των Παξών, όταν ο 49χρονος διαπληκτίστηκε με τον αστυνομικό. Ο διαπληκτισμός κατέληξε σε σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού στο κεφάλι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρει σοβαρές κακώσεις και παραμένει νοσηλευόμενος εκτός κινδύνου.
 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.