15ήμερο «λουκέτο» σε ακόμα μια επιχείρηση στην Κέρκυρα

15ήμερο «λουκέτο» σε ακόμα μια επιχείρηση στην Κέρκυρα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αναστολή λειτουργίας για 15 μέρες και πρόστιμο 5.000€,

08
Aυγούστου / 2020

επέβαλε χθες η Αστυνομία σε ιδιοκτήτρια καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.  Η ιδιοκτήτρια ταυτόχρονα συνελήφθη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. (ΓΕNIKH ΠEΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ)  Κατά τη διάρκεια ελέγχων, με τη συμμετοχή κλιμακίου του Τμήματος Εμπορίου της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, διαπιστώθηκε ότι η ιδιοκτήτρια, λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στο οποίο δεν τηρούνταν το ποσοστό τετραγωνικών ανά άτομα.

Σε βάρος της επιβλήθηκε, από το Τμήμα Εμπορίου της Π.Ε. Κέρκυρας, διοικητικό πρόστιμο ύψους (5.000) ευρώ και ανεστάλη η λειτουργία του καταστήματος για δεκαπέντε (15) ημέρες.

Πάρτι στη Ζάκυνθο

Σε δεύτερη περίπτωση στη Ζάκυνθο, ένας αλλοδαπός εντοπίστηκε να διοργανώνει υπαίθρια εκδήλωση και να παραβιάζει το μέτρο της προσωρινής απαγόρευσης ανοιχτών εκδηλώσεων, για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊου.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των δύο συλληφθέντων θα διαβιβαστούν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ