Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γκίκας: «Σε ένα μήνα θα λειτουργεί ο Τομέας ΕΚΑΒ Νότιας Κέρκυρας»

ΕΚΑΒ
05 Αυγούστου 2020 / 16:00

«Επόμενος στόχος πλέον είναι η δημιουργία και λειτουργία του Τομέα ΕΚΑΒ στη Βόρεια Κέρκυρα», τόνισε ο Βουλευτής Κέρκυρας με τη Νέα Δημοκρατία, στο περιθώριο της επίσκεψης στο κτίριο, στο Περιβόλι, όπου θα στεγάζεται το ΕΚΑΒ Νότου

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤ. ΓΚΙΚΑ).  Το κτίριο, όπου θα στεγαστεί ο νέος Τομέας ΕΚΑΒ στη Νότια Κέρκυρα, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί ο Βουλευτής Κέρκυρας με τη Νέα Δημοκρατία, Στέφανος Γκίκας.

Ο Βουλευτής συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Κώστα Ζορμπά, τον Διευθυντή του 7ου Περιφερειακού Τμήματος του ΕΚΑΒ, Μιχάλη Τσοβίλη, τον Αντιδήμαρχο Νότιας Κέρκυρας, Γιώργο Σαγιά και τον Δημοτικό Σύμβουλο Νότιας Κέρκυρας, Διονύση Μίαρη, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις, οι οποίες βρίσκονται στο Περιβόλι, ενώ είχε τη δυνατότητα να συζητήσει διάφορα λειτουργικά ζητήματα ενόψει της επίσημης λειτουργίας τού Τομέα Νότιας Κέρκυρας τον επόμενο μήνα.



Μετά την επίσκεψη, ο Στέφανος Γκίκας τόνισε:

«Με μεγάλη χαρά επισκέφτηκα το νέο Τομέα του ΕΚΑΒ Ν. Κέρκυρας, μια προεκλογική δέσμευση που γίνεται πραγματικότητα.

Ήδη έχουν προσληφθεί 5 διασώστες και με την πρόσληψη των υπολοίπων 5 ατόμων τις επόμενες μέρες, με τη μορφή επικουρικού προσωπικού για 2 χρόνια, θα είμαστε έτοιμοι για τη λειτουργία του.

Θεωρώ ότι μετά τη σημερινή επικοινωνία που είχα με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Νίκο Παπαευσταθίου και τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ., Γιάννη Καρβέλη, διεφάνη ότι ο Τομέας θα μπορεί να λειτουργήσει σε έναν μήνα από σήμερα.

Επόμενος στόχος ο τομέας ΕΚΑΒ Βόρειας Κέρκυρας».