Τεχνικός διευθυντής στην Ακαδημία του Ολύμπου ο Α. Πανδής

Τεχνικός διευθυντής στην Ακαδημία του Ολύμπου ο Α. Πανδής

Ο Άκης Πανδής

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με νέο σχεδιασμό και προοπτική να ξαναγίνει μια από τις κορυφαίες Ακαδημίες, ο Όλυμπος ανακοίνωσε και επίσημα,

04
Aυγούστου / 2020

όπως είχαμε αναφέρει παλιότερα, ότι τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο Άκης Πανδής, ο οποίος είναι διπλωματούχος καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και έχει φορέσει παλιότερα και τη φανέλα της ομάδας, έπαιξε σε ΑΕΛ και ΑΟ Κέρκυρα και σαν προπονητής του Ολύμπου τον ανέβασε στη Γ΄ Εθνική, για πρώτη φορά στην ιστορία του, το 2013.
Με ανακατασκευή όλων των αποδυτηρίων της Ακαδημίας, πλακάκια στο δάπεδο, ανακαίνιση στα μπάνια και στις τουαλέτες, με νέες πόρτες και παράθυρα και με αλλαγή όλων των επίπλων του χώρου, τα παιδιά των ακαδημιών θα έχουν εξαιρετικά αποδυτήρια. Αν συνδυάσει κανείς τους πτυχιούχους προπονητές που έχει κλείσει με υπεύθυνο έναν από τους κορυφαίους προπονητές στο νησί, αλλά και τον αγωνιστικό χώρο που είναι ότι καλύτερο έχει το νησί αυτή τη στιγμή, όλα δείχνουν πως ο ιστορικός Όλυμπος θα συνεχίσει να βγάζει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και εξαιρετικούς ανθρώπους, αφού πέραν των άλλων η ακαδημία πέραν του ποδοσφαίρου, διδάσκει ήθος και θέλει να συμβάλλει ώστε οι νεαροί ποδοσφαιριστές να βγουν και καλύτεροι άνθρωποι μέσα από αυτήν.
Η ανακοίνωση για Α. Πανδή: «Η ακαδημία ποδοσφαίρου Όλυμπος Κερκύρας ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Ευγένιο(Άκη) Πανδή, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του τεχνικού μας διευθυντή. Ο Άκης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και κάτοχος διπλώματος UEFA B. Η προπονητική του εμπειρία σε συνδυασμό με τον αδαμάντινο χαρακτήρα του είναι οι λόγοι που μας οδήγησαν να τον επιλέξουμε να ηγηθεί της ομάδας των προπονητών μας. Ευχόμαστε στον Άκη καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ