Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανοικτή Γενική Συνέλευση ο ΟΦΑΜ την Κυριακή 9/8

Γ΄ Εθνική
04 Αυγούστου 2020 / 17:12
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η πρόκληση της Γ΄ Εθνικής για τον ΟΦΑΜ, φέρνει πρόσκληση ανοικτής συγκέντρωσης την ερχόμενη Κυριακή,

όχι μόνο των μελών του Ομίλου, αλλά όλου του χωριού του Αγίου Ματθαίου. Και είναι λογικό και αναγκαίο, όλοι να στηρίξουν την παρθενική παρουσία της ομάδας στην κατηγορία. Δε θα είναι εύκολα τα πράγματα για τον ΟΦΑΜ, που έχει στόφα μεγάλης ομάδας και ξεπερνάει τα δύσκολα. Σίγουρα η Γ΄ Εθνική έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις και η ανάγκη βοήθειας είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία. Εκτιμούμε ότι το οικονομικό και η ηθική στήριξη θα κυριαρχήσουν, με την ομάδα ήδη να κάνει τις κινήσεις της. Ήδη το περασμένο Σάββατο είχε μια ωραία βραδιά «Θερινού Σινεμά» με προβολή στο γήπεδο της ομάδας και ο κόσμος τίμησε με την παρουσία του, την κίνηση του Δ.Σ. Κυριαρχεί πλέον η επόμενη εκδήλωση την Κυριακή 9 Αυγούστου, σε μια προσπάθεια όλο το χωριό να είναι εκεί.
Η πρόσκληση αναφέρει: «Ο Όμιλος προσκαλεί τα μέλη του, τους φιλάθλους και όλους τους ενδιαφερόμενους στη Γενική Συνέλευση που διοργανώνει η ομάδα μας στην αίθουσα της κοινότητας του χωριού μας την Κυριακή 9 Αυγούστου. Κυρίαρχο θέμα ο ΟΦΑΜ στη Γ΄ Εθνική: Απόψεις, Ενθουσιασμός, Προβληματισμοί,  Συμβουλές, Συμβουλές, Μια ομάδα – ένα χωριό.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια